28 godina glumila da je slepa, a njen razlog je urnebesan!

Pošto nikada nije bila druželjubiva, ona je jednostavno glumila da nikoga ne vidi i prolazila bi pored ljudi.

Karmen Himenes (57) iz Madrida poslednjih 28 godina se pravi da je slepa i to samo zato što nije druželjubiva, pa tako može jednostavno i bez posledica da izbegne ljude kad ih sretne.

Karmen je nedavno otkrila da oduvek vidi savršeno i porodica koja jeste ponekad sumnjala u to da je slepa potpuno se šokirala, prenosi sajt “Džoj”.

Njen muž je rekao novinarima da je uvek znala savršeno da stavi šminku, kao i da je često izgledala kako jasno vidi šta je na televiziji. Ipak do skoro nikome nije priznala da je lažirala da je slepa.

Možda Vas zanima   Puni ljubavi i razumjevanja: Ovo su najbolji roditelji prema horoskopu!

Nikome naravno nije jasno šta je navelo na to, ali radi se o tome da je želela da izbegne da razgovara sa ljudima koji joj se ne sviđaju.

– Bilo mi je muka od toga da srećem ljude na ulici i da zastajem da bih im se javila. Nikada nisam bila druželjubiva i time što sam se pravila da sam slepa lako sam mogla da izbegnem društvene obaveze – rekla je Karmen.

Osim toga što će porodici i mnogim drugim ljudima morati da objasni zašto ih je godinama lagala, Karmen će imati i probleme sa zakonom jer je godinama, kao slepa osoba, od države dobijala specijalnu finansijsku pomoć.

Možda Vas zanima   Dobila je od maćehe poklon za rođendan. Kad je videla šta je u kesi, nije mogla da zaustavi SUZE!