4 dečaka se ušunjala u dvorište stare bake: Zbog onog što su uradili lila je suze! (VIDEO)

Usamljeni i stari ljudi često više vole da žive sami u svojoj kući, nego u domovima za stara lica. Takva je i Geri Satl, koja živi u Teksasu.

Lokalni zakon koji važi u njenog gradiću, sankcioniše građane koji puštaju da trava u njihovom dvorištu naraste više od 45 cm. Međutim, tokom 2015. godine, baka se nije osećala dobro, pa joj je održavanje travnjaka bilo veoma naporno i problematično.

 

Foto: Printscreen Youtube / World AroundFoto: Printscreen Youtube / World Around

Nakon nekog vremena, policija je primetila zapušteno dvorište, pa je ubrzo poslat poziv na sud. Geri nije videla poziv, pa se nije ni pojavila na saslušanju.

Policija je izdala nalog za njeno hapšenje i odlazak u zatvor. Vest se brzo raširila gradićem. Kada su braća Rejnolds čula ovu vest, nisu se ni za trenutak premišljala šta da učine. Njih četvorica su ušla u bakino dvorište sa kosilicom i krenula na posao.

Možda Vas zanima   Poznat vam je osjećaj kad vam se tijelo odjednom TRZNE dok tonete u san? Evo zbog čega je to…

 

Foto: Printscreen Youtube / World AroundFoto: Printscreen Youtube / World Around

Kada su komšije iz kraja primetile ovu akciju, mnogi od njih su se pridružili, pa je dvorište bilo propisno sređeno u roku od 2 sata.

“Ja sam bez teksta, po prvi put u svom životu. Zaista sam ostala bez teksta“, rekla je Geri pre nego što je zagrlila braću, njene heroje.

Za video kliknite ovdje

Preporučujemo Vam i ovo:

Možda Vas zanima   “Moram nositi lažni zaručnički prsten da budem sigurna na poslu. Ovo ne bih trebala raditi, ali nemam izbora”