BOGATAŠ NA SAMRTI TRAŽIO OD ANĐELA SAMO JEDNU STVAR: POUKA KOJU TREBA ZAPAMTITI!

BOGATAŠ NA SAMRTI TRAŽIO OD ANĐELA SAMO JEDNU STVAR: POUKA KOJU TREBA ZAPAMTITI!

Budući da je bio bogat, odlučio je da kupi još malo vremena od anđela smrti. Nagađao se dugo, ali anđeo nije hteo ništa.

Bogati čovek bio je na samrti, kada je anđeo smrti došao da ga poseti. Radio je dugo i naporno da stegne ogromno bogatstvo i da živi u luksuzu i nije mogao verovati da je njegovo vreme isteklo…

Budući da je bio bogat, odlučio je da kupi još malo vremena od anđela smrti. Nagađao se dugo, ali anđeo nije hteo ništa. Očajan bogataš je dao svoj predlog anđelu:

“Daj mi još samo jedan sat života, kako bih mogao da se divim lepoti na ovoj zemlji poslednji put i kako bih proveo vremena sa svojom porodicom koju dugo nisam video i daću ti sve moje bogatstvo.”

Ali anđeo je opet odbio! Konačno, čovek je još jednom pitao da li može da dobije samo jedan minut, da napiše oproštajnu poruku. Njegova želja bila je uslišena i napisao je poruku:

Možda Vas zanima   DEČAK JE IZAŠAO IZ ŠKOLSKOG AUTOBUSA I POTRČAO PRAVO POD KAMION: Vozačeva reakcija ostaviće vas bez daha! (VIDEO)

“Provedite vreme koje vam je dato na pravi način. Nisam mogao kupiti ni sat vremena svojim bogastvom! Slušajte svoje srce i uverite se da stvari koje vas okružuju imaju pravu vrednost, negujte svaki minut svoga vremena prenosi stil.

Preporučujemo Vam i ovo:

Možda Vas zanima   Iznenađujuće stvari koje su dobre za vaše zube