BRAK PUKO POSLE 3 DANA: O ovom paru iz Trebinja svi pričaju!

BRAK PUKO POSLE 3 DANA: O ovom paru iz Trebinja svi pričaju!

Hercegovačke svadbe poznate su po velikim proslavama koje uključuju nekoliko stotina ljudi, a Hercegovce bije glas da su konzervativni i da su razvodi prava retkost. Ipak, ovih dana susedna zemlja bruji o razvodu koji je pokrenut samo tri dana nakon svadbe.

Par iz Trebinja venčao se u subotu, a zahtev za razvod podneli su već u sredu.

Bračna idila trajala je samo tri dana, a priču je potvrdio trebinjski matičar Vaso Čihorić, koji je za tamošnje medije rekao da je istina da su mladenci prestali da žive zajedno nakon tri dana, ali je zakonit razvod usledio nešto kasnije, zbog procedure.

Možda Vas zanima   Mladi provalnik uleteo u kuću, ali je zatekao vlasnicu (91). Šokiran prizorom pobegao je glavom bez obzira

Psiholog Čedomir Novaković kaže, za Avaz.ba , da je trebinjski slučaj za Ginisovu knjigu rekorda.

– To me asocira na brak iz inata, pasjaluk ili neki revanšizam, što se i pre dešavalo. Poznati su i meni primjeri da su brakovi pucali ubrzo nakon venčanja, i to većinom posle bračnog putovanja – kaže Novaković.

I Semberiji imaju sličan slučaj. Šefica Matičnog odseka u Bijeljini Dragana Ljubojević izjavila je da je jedan bračni par zahtev za razvod uputio 12 dana nakon venčanja.

– Taj brak je počeo velikom svadbom i veseljem i ništa nije ukazivalo na to da nešto nije uredu.

Nastavak teksta

Preporučujemo Vam i ovo:

Možda Vas zanima   Prema svjetskim meteorolozima ova zima će biti najčudnija do sada! Evo šta nas očekuje do marta…