ČAK NI DOKTORI NISU MOGLI OBJASNITI: Pogledajte šta su pronašli u tijelu 7-mjesečne bebe!

ČAK NI DOKTORI NISU MOGLI OBJASNITI: Pogledajte šta su pronašli u tijelu 7-mjesečne bebe!

U istragu se bila uključila i policija, pa čak i vlada!

Jedna žena je svoju sedmomjesečnu djevojčicu zbog manjih oteklina koje su se pojavile na njenom tijelu odvela u bolnicu Honorio Delgado u gradu Arequipa, u južnom dijelu Perua.

Kada su je doktori pregledali, tačnije kada su napravili rendgenski snimak donjih ekstremiteta i grudnog koša ostali su šokirani.U tijelu malene djevojčice otkriveno je ni manje ni više nego šest igala za šivenje!

Nevjerovatna je bila i izjava majke koja je rekla da uopšte nije primijetila da beba ima neke bolove, ali da je svoju kćerku dovela na pregled nakon što je ona osjetila veće bolove i jako plakala.

Možda Vas zanima   KREMASTI KOLAČ OD GRIZA BEZ PEČENJA ZA SAMO 3 EURA

Doktori se nisu izjasnili o tome kako su igle dospjele u tijelo djevojčice, a direktor bolnice rekao je novinarima da je slučaj neobično složen i da traže logično objašnjenje.

Osoblje bolnice je ostalo iznenađeno činjenicom da igle nisu napravile neko veće oštećenje vitalnih organa, a policija i tužilaštvo ispituju slučaj jer se sumnja na zlostavljanje djeteta.

Doktori su hirurškim putem izvadili igle iz tijela djevojčice i ona se ubrzo oporavila iako niko ne zna kakvo će ovo traumatično iskustvo ostaviti posljedice.

Preporučujemo Vam i ovo:

Možda Vas zanima   KROSTATA S MALINAMA I BANANAMA