Evo šta unosite u telo svaki put kada zapalite cigaretu

Evo šta unosite u telo svaki put kada zapalite cigaretu

 

Svi znamo da su cigarete loše za nas. Ipak, duvan je i dalje vodeći uzrok smrti koje mogu da se spreče u celom svetu. Godišnje, 484 000 Amerikanaca izgube život zbog cigareta.Istraživanja su pokazala da svakog dana 3 200 Amerikanaca ispod 18 godina, popuši svoju prvu cigaretu. Ako ste pušač, možda ćete se konačno rešiti te loše navike kada saznate pta se zapravo nalazi u cigaretama. Pogledajte koje užasne sastojke danas stavljaju u cigarete – reči kao što su heksamin, stearinska kiselina i kadmijum možda vam ne znače ništa, dok ne shvatite šta su oni zapravo.

Možda Vas zanima   200 NAUČNIKA UPOZORAVA LJUDE ŠIROM SVETA: ova hemikalija u šamponu i sapunu razara organizam

#1

Foto: remedydaily.com
Ako vas je ovaj dijagram uplašio, i treba da se plašite. To je realnost. Cigarete sadrže kadmijum iz baterija, butan iz upaljača, metan iz kanalizacije i arsen iz otrova.Takođe sadrži amonijak iz sredstava za čišćenje kupatila, metanol iz raketnog goriva, heksamin iz upaljača za roštilj i stearinsku kiselinu iz voštane sveće. Fuj!

#2

Foto: stopsmoking.news
Možda vas ovaj dijagram nije dotakao ako ste hronični pušač. Ovo vam nije dovoljan motiv da ostavite cigarte jednom za svagda? Nastavite da čitate i to će se promeniti.
 

Za nastavak kliknite ovdje

Preporučujemo Vam i ovo:

Možda Vas zanima   STRES JE IZVOR MNOGIH OBOLJENJA, A OVOM BILJKOM MOŽETE TO LAKO IZBJEĆI !!