I TO SE DEŠAVA: A. P. (31) zajedno prebili suprug i ljubavnik kada su saznali da ih vara!

I TO SE DEŠAVA: A. P. (31) zajedno prebili suprug i ljubavnik kada su saznali da ih vara!

Dvojica muškaraca su saslušana i osumnjičena za krivično delo nasilničkog ponašanja.

Nevenčani suprug i ljubavnik zajednički su napali i naneli fizičke povrede ženskoj osobi sa inicijalima A.P. (31), a ovaj neobični dogadaj desio se u Cazinu, potvrdili su iz MUP-a USK.

Policijska stanica u ovome gradu dobila je anonimnu dojavu o verbalnoj svađi u kojoj su učestvovali pomenuta A.P., njen nevenčani suprug A.B. (26), kao i lice Š.P. (23) sa kojim je pomenuta ženska osoba bila u ljubavnoj vezi.

Incident se dogodio nakon što je suprug otkrio kako njegova supruga ima ljubavnika, pa je odlučio da ga pozove kako bi zajednički raspravili celu stvar.

Možda Vas zanima   VAZNO OBAVJEŠTENJE ZA SVE

Susret se dogodio ispred zgrade u kojoj živi nevenčani bračni par, a nakon verbalne svađe između dvojice muškaraca, oni su se zajednički okomili na A.P. zadavši joj više udaraca u glavu.

Na lice mesta je ubrzo stigla patrola policije, pa je žena odvezena u Dom zdravlja u Cazinu gde je konstatovano kako je pretrpela lakše telesne povrede. Dvojica muškaraca su saslušani i osumnjičeni za krivično delo nasilničkog ponašanje.

A.P. sa nevenčanim suprugom ima dvoje maloletne dece, a navodno je sa ljubavnikom u paralelnoj vezi oko godinu dana.

(Izvor: telegraf.rs)

Preporučujemo Vam i ovo:

Možda Vas zanima   Pravila je doručak za svoju djecu i UBILA ih greškom koju svi radimo! Podijelite upozorenje sa svima!