Maska od kvasca čini čuda za vašu kosu!

Maska od kvasca čini čuda za vašu kosu!

Jeste li znali da je maska ​​za kosu sa običnim kvascem prilično jednostavno, ali vrlo učinkovito sredstvo koje čini čuda, čak i sa najzapušteniji kosom? Rezultat primjene ovakve maske, ne samo da je visoke kvalitete, već je i trajan!

Maske od kvasca odgovaraju svim tipovima kose, i nezamjenjive su u borbi protiv gubitka kose i za njen brži rast. Posebnu pozornost na ovaj proizvod trebaju obratiti osobe, koje imaju bolest vezanu za rast kose – seboreju, ekcem. Sem toga, koristeći masku od kvasca uspješno ćete se osloboditi prhuti.

Koristeći maske od kvasca, možete postići nevjerojatne efekte. Ali, provođenje procedura za oporavak kose mora biti sustavno, a ne “s vremena na vrijeme”. U ovom slučaju, rezultat, djelotvoran, brz i dugoročan, nećete dugo čekati. Kao preventivna mjera i za brži rast kose, maska ​​od kvasca koristi se jednom tjedno, u trajanju 10-15 procedura. Poslije napraviti pauzu 3 mjeseca i ponoviti po potrebi. Ako vam je cilj liječenje kose – obnova i ojačanje strukture oštećene kose, maske na bazi kvasca treba primjenjivati ​​2 puta tjedno, u trajanju 6-8 tjedana. Po potrebi proceduru ponoviti za 3 mjeseca.

Možda Vas zanima   Uzmite samo kašiku prije spavanje, a do jutra ćete isprati sve TOKSINE iz crijeva i jetre!

Maska od kvasca protiv ispadanja i za jačanje tanke i slabe kose uz ovaj recept:

U 1 supenoj žlici toplog mlijeka rastvoriti 1 čajnu žlicu meda ili šećera, dodati 20 gr svježeg kvasca. Ostaviti na toplo mjesto da fermentira (naraste) 15-20 minuta. Zatim dodati 1 žumanjak. Dobro promiješati sve komponente do ujednačene smjese. Dobivenu smjesu nanijeti na čistu, vlažnu kosu. Umotati najlonskom vrećicom i ručnikom. Ostaviti na glavi 50-60 minuta (najmanje), poslije kosu oprati vodom i sa malo balzama.

Ovakve maske zahtjevaju utopljavanje (ručnik, kapa) da bi se stvorili optimalni uvjeti za rast kolonija gljivica kvasca. Sa njihovim povećanjem, povećava se koncentracija proteina, vitamina i minerala, koji prodiru u folikulu dlake. Miris, koji ćete osjetiti za vrijeme djelovanja maske, nestaje nakon pranja, kada se kosa u potpunosti osuši.

Možda Vas zanima   Poboljšajte vid i potpuno zaustavite gubitak kose pijući napitak od 4 prirodna sastojka!

Sastav maski možete mijenjati, dodajući ricinusovo ili maslinovo ulje, jogurt, sok aloe itd, ali osnovni sastojak kvasac – ostaje isti. Da napomenem još jednom: koristeći maske na bazi kvasca možete postići nevjerojatne, dugoročne rezultate, ali treba biti dosljedni i da se pridržavate preporuka, opisanih na početku ovog teksta.

(Izvor:uspesnazena)

Preporučujemo Vam i ovo:

Možda Vas zanima   Ako ga pijete 1 sat prije spavanja, spalit ćete sve masti sa stomaka za par sedmica! (RECEPT)