Monotonija u vezi

Već ste dulje vremena u vezi i prvotna zaljubljenost je prošla. Čini vam se da ste sve već radili zajedno i dosada se polako, ali sigurno uvukla među vas. Niste ni prvi, ni zadnji, koji su iskusili monotoniju u vezi.

Monotonija u vezi nikako nije razlog za prekid, već je razlog da unesete malo svježine u vašu vezu kako se osjećaj kolotečine ne bi dodatno produbio i dugo trajao!

1. Otputujte

Nije bitno hoćete li otputovati na neku od svjetskih destinacija ili na vikend u susjedno mjesto, bitno je da se maknete od svakodnevice. Šetnje drugim mjestom, druženje u kojem ćete biti orijentirani samo jedno na drugo, itekako će pomoći u novom zbližavanju.

Možda Vas zanima   Šta kada sretnete BIVŠEG

2. Upišite neku aktivnost zajedno

Bio to tečaj kuhanja, stranog jezika, plesa ili nekog sporta… Što ćete upisati ovisi o vašim i partnerovim željama i mogućnostima. Bitno je da radite nešto novo zajedno, a pritom je i korisno jer ćete naučiti ili usavršiti neku novu vještinu. Dobro je jer nećete vi ili partner morati biti animatori svake minute, s obzirom da ćete imati voditelja tečaja koji će preuzeti tu ulogu. Na vama je da se opustite i pritom dobro zabavite s partnerom.

Za nastavak kliknite ovdje

Preporučujemo Vam i ovo:

Možda Vas zanima   20 GODINA BEZUSLOVNE LJUBAVI: Priča o čoveku i psu koja će vam ZAGREJATI SRCE