Pila sam toplu vodu s limunom i medom 365 dana, a zatim doživjela šok! Ovo treba da znate…

Pila sam toplu vodu s limunom i medom 365 dana, a zatim doživjela šok! Ovo treba da znate…

Ova djevojka je pila vodu sa limunom čitavu godinu i iznenadila se pozitivnim rezultatima. Crystal Davis kaže da je željela da proba da unosi ovaj zdrav napitak što je češće moguće i tako ga je pila na prazan stomak, svako jutro u toku godinu dana.

Za to vrijeme, nije nikako bolovala od gripe ili prehlade, a jačala je imunitet. To je zato što je vitamin C antioksidans, ima ulogu u sprječavanju gripe ili prehlade, ali i mnogo težih bolesti.

 

Takođe, limunada može pomoći mnogim da smršaju, naravno uz pravilnu ishranu i redovno vežbanje.Umjesto da kupujte razne proizvode kada ste bolesni, bolje je da se okrenete ovom načinu ili drugim sličnim prirodnim načinima.

Možda Vas zanima   LJEKOVITA TINKTURA CRNOG ORAHA: Par kapi dnevno očistit će vam krv i cijelo tijelo, evo kako se pravi

Samo imajte na umu da limun nikada ne dodajete u vruću vodu jer je vitamin C termolabilan i izgubit će tada svoj svojstvo.

Za više postova o zdravlju ne oklijevajte i slobodno posjetite našu web stranicu češće i podijelite sa svojim prijateljima.