RIJEŠITE SE BRADAVICA U DVA POTEZA! Treba vam samo jedan sastojak iz vaše kuhinje…

RIJEŠITE SE BRADAVICA U DVA POTEZA! Treba vam samo jedan sastojak iz vaše kuhinje…

Bijeli luk je poznat kao jedan od najboljih prirodnih lijekova koje možemo koristiti, a pored toga što predstavlja zaštitu od bakterija, infekcija i gljivica te liječi mnoga oboljenja, možemo ga koristiti za uklanjanje bradavica!

Ukoliko stavite malo bijelog luka na flaster i tako ga zalijepite na mjesto gdje se nalazi bradavica uspjet ćete vrlo lako i u kratkom vremenskom periodu ukloniti bradavicu.

Kako bi što prije došli do željenog rezultata, odnosno upotpunosti uklonili bradavicu, potrebno je da flaster mijenjate svaki dan u periodu od dvije sedmice.

Znate li da bijeli luk sadrži više od 400 aktivnih sastojaka: vitamina (A, B1 i B2, C), minerala, dijetalnih vlakana, aminokiselina, esencijalnih ulja, biljnih masti, enzima, gvožđa, joda, kalcijuma, kalijuma, sumpora, selena i fosfora.

Možda Vas zanima   HLADNE SU VAM RUKE I NOGE? EVO KOJI JE RAZLOG, A NIJE CIRKULACIJA!

Koristite ga što više kako u ishrani tako i na druge efektne načine. Nadamo se da će vam ovaj članak biti od koristi a za više sličnih članaka posjetite našu stranicu te podijelite sa vašim prijateljima. Hvala!