Skandal na RTS-u! Čulo se samo AUUH! Voditeljki IZLETELO OVO i odmah je ISKLJUČILI (VIDEO)

Skandal na RTS-u! Čulo se samo AUUH! Voditeljki IZLETELO OVO i odmah je ISKLJUČILI (VIDEO)

Au, šta ovo bi!?

Programi uživo su uvek interesantniji publici od onih nasnimljenih, ali, kod ovakve vrste emitovanja moraju se uzeti u obzir sve činjenice. To jest, vrlo lako se može desiti da se na ekranu pojavi nešto što ne želite, ili da neko od spikera napravi lasus ili grešku koja će poremetiti ceo program. U to ime, izdvojili smo jedan od najupečatljivijih grešaka koja se desila na RTS-u, kao dokaz da i najozbiljniji mogu pogrešiti. Ili što kaže ona stara “Ko radi, taj i greši.”

Možda Vas zanima   DOBAR RAZLOG NAKON KOJEG VIŠE NIKAD NEĆETE UZETI POTVRDU SA BANKOMATA! EVO I ZAŠTO

Prenos uživo uvek predstavlja pravi izazov za spikere, pa i nije slučajnost da dodje do greške prilikom prezentovanja vesti, jer bože moj, pa svi smo mi ljudi.

Ali, ovaj ovaj ispad koji se desio pre par godina je za anale. Razumljivo je da se permutuje neko slovo, ili čak loše izgovori reč, ili pak da zastane mozak pa nastane ona neprijatna tišina, ali ovo, pa ovo će se prepričavati decenijama sigurno.

 

Voditeljka “Jutarnjeg programa” Nataša Miljković uključila je u program koleginicu Sanju Belović koja se nalazila na Dunavu, u nameri da saošti kakvo je vreme danas i da li je uopšte svanulo. Umesto toga, dobila je jednu sočnu psovku, jer Sanja nije očekivala da će se tako rano uključiti.

Možda Vas zanima   PRONAĐITE VAŠ: Oblik nožnih prstiju može otkriti mnogo o vašim osobinama…

Kada je Nataša pitala kakvo je vreme, Sanja je ne očekujući da je gledaju milioni rekla – “ja nisam spustila du*e” na šta su joj kamermani rekli da je sram bude. Nataša je samo uzviknula “auuhh” i brzo isključila Sanju iz programa.

Pogledajte njenu facu tokom ovog incidenta!   OVDJE

Preporučujemo Vam i ovo:

Možda Vas zanima   Kada sam se vratila kući iz porodilišta, zatekla sam kako se moja svekrva…