Težila je 300 kila i bila jedna od najdebljih žena na svijetu! Oborila je rekord u mršanju i sada izgleda neprepoznatljivo…

Težila je 300 kila i bila jedna od najdebljih žena na svijetu! Oborila je rekord u mršanju i sada izgleda neprepoznatljivo…

Vjerovatno ste vidjeli one emisije u kojima je riječ o osobama koje su teške čak 200 ili 300 kg. To je nešto zaista nezamislivo i ne možemo vjerovati kako neko sebe dovede u takvu stuaciju, da zbog težine se ne može kretati i raditi ostale normalne stvari.

Ipak, kroz te emsije vidimo i njihov preobražaj, kada do 200 ili više kila smršaju i izgledaju neprepoznatlljivo.

Ovdje je riječ o Amber Rachdi koja je sa svojih 23 godine imala čak 300 kila. Zamislite to! Ona se 2014. godine prijavila na jednu emsiju koja pomaže tim debelim osobama da smršaju.

Možda Vas zanima   EVO ZAŠTO SE MAČKE VOLE TRLJATI OD NAS – NISTE IMALI POJMA!

Žalosno je to što se Amber i slične osobe, dovedu u situaciju da se zbog ogromne težine ne mogu kupati, ustajati iz kreveta, hodati..

Ipak, bila je odlučna. Trudila se i kroz emisiju, a i sama se trudila da mijenja lošenavike. Bilo je izuzetno teško, ali nije odustajala. Zato je i uspjela. Njena transformacija je stvarno impresivna.

 

Pogledajte video:

 
 

Preporučujemo Vam i ovo:

Možda Vas zanima   ODELO ČINI ČOVEKA? Beskućnika isterali iz svakog restorana: A onda su saznali ko je on zaista! (VIDEO)