UŽAS U SUSJEDSTVU..Dete na sred ulice pogodio metak u glavu!

UŽAS U SRBIJI: Dete na sred ulice pogodio metak u glavu!

Osnovac iz Kraljeva pogođen iz vazdušne puške je u uho dok se Hajduk Veljkovom ulicom vraćao kući sa treninga. Dečak je posle lekarske pomoći dobro, a istraga je u toku.

Zbog svega što se dogodilo, na Fejsbuku se oglasila njegova majka, Katarina Luković iz Kraljeva, koja je napisala da se njen sin vraćao u sredu uveče sa treninga i da je ranjen na ulici. Ona je naglasila da se dečak kretao Hajduk Veljkovom ulicom u Kraljevu, kada je, kako sam kaže, začuo nešto poput praska petarde, a onda osetio i neopisiv bol u uhu iz kojeg je potekla krv.

Majka kaže da joj je u prvom trenutku delovalo kao da je pogođen parčetom metala iz praćke, međutim, kada je odvela dete da mu lekari saniraju povredu, u Hitnoj pomoći su im rekli da je dečak pogođen metkom iz vazdušne puške!

O svemu je obaveštena policija, pa je u toku istraga koja treba da pokaže odakle je pucano.

Možda Vas zanima   Žena dokazala da je dobila rak zbog ovog pudera: Sud joj mora isplatiti 417 miliona dolara!

– Moje dete se vraćalo sa treninga i pogođeno je iz vazdušne puške, metkom. Gde ide ovo Kraljevo? Ovo je bruka i sramota za Grad, za Srbiju. Ne mogu da verujem u koliko rizičnom gradu živimo. Večeras moje dete, sledeći put ko zna čije dete će biti povređeno. Zaštitimo decu – napisala je Katarina na svom profilu na Fejsbuku.

Želeći da zaštiti drugu decu, Katarina je reagovala objavom na društvenim mrežama. Povređeni dečak je sada dobro, iako je trpeo velike bolove dok je metak izvađen iz uha.

(Izvor: Blic.rs)

Preporučujemo Vam i ovo:

Možda Vas zanima   TUŽNA SLIKA IZ BANJALUKE: 200 ljudi odlazi u Slovačku da radi 12 sati za 500 evra. A moj drug plače jer ostavlja bolesnu majku