Za dva dana će Merkur biti retrogradan u Strelcu: Danas OBAVEZNO URADITE OVU STVAR i ceo decembar biće vam SAVRŠEN

Za dva dana će Merkur biti retrogradan u Strelcu: Danas OBAVEZNO URADITE OVU STVAR i ceo decembar biće vam SAVRŠEN

Rasejani ste, nervozni i kao da vam ništa ne ide od ruke? Evo tačnog datuma kada će sve krenuti nabolje.

U periodu od 2. do 22. decembra Merkur će biti retrogradan u Strelcu, ali kako je već sada uveliko usporio kretanje, posledice su i te kako osetne.

Ovih dana će većina osetiti pesimizam i tugu, ali nema potrebe da paničite, i gledajte da opušteno posmatrate situaciju. Iako će vam se činiti da vam ništa ne ide od ruke, postoje i dobre stvari koje mogu da vam se dese ukoliko pazite na tajming.

Možda Vas zanima   HOROSKOP ZA SRIJEDU, 1. NOVEMBAR 2017. GODINE

Sve važne odluke donesite krajem novembra. Uz to, ukoliko ovih dana sklopite neka nova poznanstva, sva je prilika da će ona biti značajna i dugoročna. Onda, kada krene decembar, kreću nesigurnosti, pesimizam i preispitivanja.

Na sve to, lako je moguće da će vam se u život vratiti neko iz prošlosti, naročito početkom decembra. Dobro pazite koga od njih puštate u život u periodu od 2. do 12. decembra, jer to će biti period najvećih naleta ljudi iz prošlosti.

Sredinom decembra doći će idealan period za obnovu – starih znanja, starih kontakta, pa čak i starih ljubavi. Slobodno se prepustite svemu, samo u ljubavi budite oprezni da ne biste ponovo patili. A da nije sve baš tako crno uveriće vas činjenica da ako već dugo čekate neku vest ili rešenje, najverovatnije ćete ga dobiti upravo sada.

Možda Vas zanima   HOROSKOP ZA NEDELJU, 26. NOVEMBAR 2017. GODINE

(Izvor: zena.blic.rs)