ZAPREPAŠĆENA MLADA: Prazne koverte su NIŠTA naspram onoga što sam JA DOŽIVELA NA SVOJOJ SVADBI

Foto: Pixabay
 
ZAPREPAŠĆENA MLADA: Prazne koverte su NIŠTA naspram onoga što sam JA DOŽIVELA NA SVOJOJ SVADBI

Čula sam za popularan trend “prazane koverte”. Kod nas ih nije bilo. Međutim, dogodilo se nešto što zaista ne mogu da shavatim. Toliko, da me ni prazna koverta ne bi iznenadila kao što je ovo!

Od kada smo suprug i ja počeli da planiramo svadbeno veselje, ni u jednom trenutku nisam razmišljala o tome koliko će novca određeni gosti staviti u kovertu. Ali, da budem iskrena, na pitanje šta bih volela da dobijem za poklon jasno sam odgovarala:”Šta god da ste planirali bolje stavite u kovertu, to nam je potrebnije.” 

Možda Vas zanima   Spavanje na LIJEVOJ strani? Nakon što ovo saznate ODMAH ćete početi!

Koliko god da mi je bilo neprijatno da izgovorim ovu rečenicu, morala sam. Uostalom,svako želi novac samo se svi prave fini, pa ne pričaju o tome.

Jednostavno, danas živimo u vremenu kada će vam roditelji finansirati svadbu ili ćete je vi i vaša jača/lepša polovina sami isplatiti. Suprug i ja smo spadali u drugu kategoriju, avenčanje smo planirali da isplatimo od dobijenih koverti. Stoga, novac nam je bio neophodniji od veš-mašine, na primer.

Iako sam, onima koji su me pitali, jasno stavljala do znanja da nam kao poklon daju novac, uopšte nisam razmišljala o tome koliko će koverta biti “teška”. Jedino što smo želeli suprug i ja je da budemo na “nuli”. Nije nam bilo važno da “zaradimo” od svadbeveć da se tog dana sa najbližima i najdražima lepo provedemo, obeležimo taj dan i nakon njega uspemo da platimo celikupnu organizaciju venčanja… samo to.

Možda Vas zanima   Ono što ćete prvo ugledati, otkrit će nešto vrlo, vrlo DUBOKO o vama – Precizan test!

Veselje smo napravili jer smo želeli da krunišemo našu ljubav pred bliskim ljudima.Da uživamo u tako važnom danu i da se zajedničkim korakom popnemo na stepenik koji vodi ka najlepšim vratima – tamo gde se krije naša buduća porodica. I to nam je zaista bilo najvažnije. 

Dan je prošao veoma brzo, a sada je, već sigurno, jedan od najlepših u mom životu. Od poklona smo uspeli da isplatimo sve, a ostalo nam je i “preko”. 

Ipak, dogodilo se i ovo…

Za nastavak kliknite ovdje

Preporučujemo Vam i ovo:

Možda Vas zanima   ŽIVI OTROV U KUĆI: Ovo nas truje svaki dan, a da toga nismo ni svesni!