Zatekla ih je neočekivana vijest: “Čestitam, nosite više od petero djece!”

Eric i Courtney Waldrop zajedno su od osmog razreda, već imaju troje djece sina (8) i blizance (5). Nedavno su odlučili kako bi htjeli ponovno postati roditelji i to pomoću vantjelesne oplodnje.

 Ono čemu se nisu nadali je da će umjesto jedne ili dvije bebe postati budući roditelji šestorki. Na ultrazvuku na kojem se trebalo provjeriti koliko fetusa je preživjelo, ustanovili su da ih je čak šest, piše “100posto“…
 

“Bila sam danas na pregledu. Sve bebe rastu kao lude, a s njima i moj trbuh. Trenutno me brine hoću li uspjeti unijeti ogromnu količinu kalorija koje su potrebne da bebe budu zdrave. Hvala vam na nastavku vaših molitvi. Potrebne su nam svakog dana, znamo da najteže tek slijedi. Molite da nastave rasti kao što su do sad i da ih mogu zadržati toliko da budu zdravi”, napisala je Courtney na službenoj stranici koju je pokrenula za svoju brzo rastuću porodicu.

 Žena je u 13. sedmici trudnoće i pod konstantnom kontrolom doktora koji kažu da je dobro da bebe budu barem 28 sedmica stare prije poroda.
 
Možda VAs zanima:
 

Prva žena u historiji koja je rodila 8-rke!!

Preporučujemo Vam i ovo:

Možda Vas zanima   U utrobi soma teškog 185 kilograma pronađene su ljudske kosti, a kad je otkriveno kome pripadaju, svi su se šokirali. OGROMNI SOM -