„Promjena je zakon života i oni koji gledaju samo na prošlost ili sadašnjost sigurno će propustiti budućnost.“     ~ John F. Kennedy

Jedina konstantna  stvar u našem životu je promjena. Ne možemo je izbjeći i što se više opiremo promjeni, to  teži naš život postaje. Vjerujte  mi, znam to jer sam bio vrlo vješt u izbjegavanju  promjena u mom životu.

Okruženi smo promjenom i to je jedna stvar koja ima najdramatičniji utjecaj na naše živote. Promjena ima sposobnost da uhvati korak s vama u nekom trenutku u vašem  životu.

Ne možete je izbjeći, jer će vas pronaći, izazvati i prisiliti vas da ponovno razmotrite  kako živite svoj život.

Možda Vas zanima   DA LI NAM PRETI BIBLIJSKI POTOP? Spremite se, u petak NAGLA promena vremena! OVE GRUPE BOLESNIKA SU U NAJVEĆOJ OPASNOSTI!

Promjena može doći u naše živote kao rezultat krize, kao rezultat izbora ili slučajno. U svakom slučaju svi smo suočeni s izborom – hoćemo li napraviti promjenu ili ne? Vjerujem da je uvijek bolje napraviti promjenu u svom životu, odlučiti se na nju prije nego što budemo prisiljeni.

Mi, međutim ne možemo izbjeći neočekivane događaje u našim životima, jer ti događaji predstavljaju izazov u našem životu. Ono što možemo kontrolirati kada se suočimo s ovim izazovima je način na koji reagiramo na njih.  Naša moć izbora nam omogućuje da aktiviramo pozitivnu promjenu u našim životima.

Ovdje su 10 stvari koje možete učiniti u svom životu koje će promijeniti vaš život nabolje, zauvijek:

Možda Vas zanima   Žena Bik je najbolja, Vaga je najlepša, ali dama rođena u ovom znaku sve baca pod noge!

1.  Pronađite smisao u životu

Odvojite vrijeme i  pokušajte dokučiti što vam  je važno u životu i zašto. Što je to što želite postići u životu? Koji su vaši snovi? Što vas čini sretnima?

Vaš smisao u životu daje vam svrhu i postavlja smjer kako želite živjeti svoj život. Ako ne pronađete smisao,  ostatak svog života ćete provesti lutajući kroz život besciljno bez smjera, fokusa ili svrhe.