Jednostavni savjeti od nekoga tko je živio dug i sadržajno bogat život.

Ništa drugo na svijetu ne može vam tako učinkovito pokazati da stvari ne moraju nužno postati složenije starenjem. Naprotiv, postoji šansa da u vašim posljednjim godinama shvatite pravu bit života.

Pročitajte sljedeći tekst i vidjet ćete istinu u tome.

“Kada je moja baka, Zelda, preminula prije nekoliko godina u dobi od 90, ostavila mi je kutiju raznih predmeta iz svoje kuće za koje je znala da sam ih odrastanjem, sve više cijenila. Među tim predmetima nalazila se stara, kožom uvezana bilježnica koju je ona nazvala „Bilježnica nadahnuća“.

Možda Vas zanima   Bake i dedovi nikada ne umiru, oni postaju nevidljivi… Svako mora pročitati ovu dirljivu priču!

Tijekom druge polovice njezina života, ona je u tu bilježnicu zapisivala ideje, misli, citate, tekstove pjesama i sve ostalo što ju je nadahnjivalo. Znala mi je čitati izvatke iz njenog dnevnika za vrijeme mog odrastanja, a ja bih slušala i postavljala pitanja.

Iskreno, danas sam osoba kakva jesam dijelom zbog mudrosti koju mi je prenijela dok sam bila mlada.

Udahnite budućnost, izdahnite prošlost

Bez obzira gdje ste i kroz što prolazite, uvijek vjerujem kako postoji svjetlo na kraju tunela. Nikada ne očekujte, ne pretpostavljajte, ne tražite.

Dovoljno je dati sve od sebe, kontrolirati elemente koje možete kontrolirati pa neka bude što mora biti. Kada date sve od sebe, ako se nešto treba dogoditi – dogoditi će se ili će vam se pokazati sljedeći korak koji trebate napraviti.

Možda Vas zanima   ŽIVOT TI SE MOŽE PROMENITI NA BOLJE: Samo prati ovih 7 koraka!

Život može biti ponovno jednostavan

Dovoljno je da se usredotočite na jednu stvar istovremeno. Ne morate učiniti sve i ne morate učiniti sve odmah. Dišite, budite prisutni i učinite najbolje s onim što je ispred vas. Sve što pružite, život će vam vremenom mnogostruko vratiti.

Za nastavak kliknite na sledeću stranicu