Ćerka je rođena nepokretna, tata je odlučio da učini nemoguće

Ćerka je rođena nepokretna, tata je odlučio da učini nemoguće

Jedan Amerikanac hteo je po svaku cenu svojoj devojčici, koja je rođena nepokretna, pružiti da oseti život na pravi način, da može trčati, hodati, smejati se.

Kako je devojčica od rođenja paralizovana, njen slučaj je toliko težak da trajno rešenje ne postoji, ali je nezin otac dao sve od sebe i smislio najbolji način da usreći svoju ćerkicu i u tome je i uspeo.

Praktično je dizajnirao specijalne ‘cipele za hodanje’ za devojčicu, koje su spojene s njegovim, a sve to kako bi dete bar na kratko osetilo kako to izgleda, i kako bi joj umanjio osećaj različitosti. Slatka devojčica uživa u šetnji kroz park s tatom, koji je osmislio pomagala za hodanje, koja su povezana s njegovim stopalima, a gornji deo tela devojčice vezan je za njegov struk pojasevima i remenima.

Možda Vas zanima   Nauka potvrdila: Žene zvocanjem skraćuju muškarcima život!

*Foto: Twitter

Na fotografiji se jasno vidi kako to izgleda, a njen osmeh govori više od hiljadu reči. Slika je obišla ceo svet, pojavivši se na gotovo svim društvenim mrežama, a nitko nema preciznu informaciju ko su osobe na slici, kao ni podatke o njihovoj životnoj priči.

(Izvor: Dnevni Magazin / novizivot.net)

Preporučujemo Vam i ovo:

Možda Vas zanima   Prišla je KAVEZU LAVA koga je othranila. Ono što je lav uradio OBORIĆE VAS S NOGU! (VIDEO)