DESET TIHIH SIGNALA DA VAŠE TIJELO TREBA POMOĆ

Ako s našim organizmom nešto nije u redu, tijelo će nam to i reći. Međutim, nerijetko te signale ignoriramo pa simptomi mogu prerasti u ozbiljniji zdravstveni problem. Doznajte koji vam to signali govore da vaše tijelo treba pomoć.

1. Problemi sa spavanjem, razdražljivost, grčevi u nogama

Ukoliko vas muče ovi problemi morate konzumirati više hrane bogate magnezijem i kalijem kao što su sjemenke lana, sjemenke suncokreta, bademi, špinat, kelj, blitva, cikla, šljive i marelice, piše portal Zadovoljna.

2. Prevelika želja za slanom hranom

Alarmira na infekciju ili upalu negdje u tijelu, naročito ako se radi o upali urogenitalnog trakta. Isprobajte i prirodni antibiotik koji liječi svaku upalu mjehura.

– Ako s našim organizmom nešto nije u redu, tijelo će nam to i reći. Međutim, nerijetko te signale ignoriramo pa simptomi mogu prerasti u ozbiljniji zdravstveni problem.

3. Suha koža

Možda Vas zanima   Zbog ovih 6 navika imate začepljene pore na licu!

Vaša koža treba više vitamina E te morate povećati unos biljnog ulja, masnih riba i orašastog voća.

4. Pretjerana želja za slatkim

Može biti znak iscrpljenosti živčanog sustava te da vaše tijelo treba više glukoze kako bi se opskrbilo energijom. U trenucima kada osjetite neodoljivu želju za slatkim pojedite malo meda ili tamne čokolade kako biste izbjegli probleme u gastrointestinalnom traktu. Pročitajte i 10 znakova na tijelu koji otkrivaju da niste zdravi.

Za nastavak kliknite ovdje

Preporučujemo Vam i ovo:

Možda Vas zanima   Postoji nekoliko vrsta glavobolja i svaka ima drugačije značenje za vaše zdravlje!