Doktori mislili da je 11-godišnja djevojčica trudna ali nakon snimka vidjeli su da je u pitanju prava noćna mora! – My1ife

Doktori mislili da je 11-godišnja djevojčica trudna ali nakon snimka vidjeli su da je u pitanju prava noćna mora!

Doktori mislili da je 11-godišnja djevojčica trudna ali nakon snimka vidjeli su da je u pitanju prava noćna mora!

Neki medicinski slučajevi su zaista čudni i ostave nas bez teksta. Ovo je jedan od njih:

11-godišnja Cherish-Rose Lavelle iz Australije je došla u bolnicu žaleći se na to da joj je stomak porastao i na bolove koje je osjećala.

Njena mama ju je odvela doktoru i bila je veoma zabrinuta. Kaže da je djevojčica izgubila oko 14 kg, to se vidi na njenom licu i rukama, ali je stomak baš narastao.

Stomak je tako otekao da biste pretpostavili da je trudna. Ipak, razlog nije bila trudnoća već tumor koji se razvio u stomaku. Svi su bili šokirani kada su vidjeli da je o tome riječ.

Možda Vas zanima   Imao sam 32, moja udata šefica 40 godina: Krenuo sam u njenu kancelariju – usljedio je RASPLET kakvom se NISAM NADAO

Operisali su je i na svu sreću se djevojčica oporavila. Reagovali su na vrijeme. Na ovim slikama možete vidjeti ovu hrabru djevojčicu prije i nakon operacije.

Njena porodica se zaista potrudila da joj boravak u bolnici učini što ljepšim. Pored svega toga što je prošla, ona je nasmijana, svaka joj čast.