Dragi mužu, evo zašto tvoja žena ne želi NI DA JE PIPNEŠ VEČERAS U KREVETU, a to verovatno neću želeti NI SUTRA

FOTO: LAURA MAZZA - MUM ON THE RUN / FACEBOO

Dragi mužu, evo zašto tvoja žena ne želi NI DA JE PIPNEŠ VEČERAS U KREVETU, a to verovatno neću želeti NI SUTRA

Laura je još jedna tipična mama, koja se suočava sa stresovima i problemima sa kojima se susreće svaka majka i supruga. Ali, po jednoj stvari se razlikuje, i zbog toga se danas o njoj priča na društvenim mrežama

Nedostatak seksa u braku, naročito nakon što dođe prinova, je čest problem parova. I ova žena rešila je da kaže zašto je to tako, i to otvorenim pismom koje je mužu uputila putem društvenih mreža.

Dragi mužu,

Evo zašto tvoja žena ne želi ni da je pipneš večeras u krevetu.

Možda Vas zanima   Blago vama ako ste sa njima u vezi/braku: Ovo su 2 najvernija horoskopska znaka!

Sat vremena se danas sa detetom raspravljala jer je ono zahtevalo da mu se da da pije iz čaše koju uopšte ne posedujete.

Povratila je nakon što je oprala kosu.

Dodiruju je samo izuzetno mladi ljudi (čitaj, deca), sa prstima lepljivim od ko zna čega. Danas su uspeli da joj pipnu čak i beonjače.

Jedva je čekala da popije jutarnju kafu a onda ode u toalet, da bi, baš kada je sela, shvatila da se u šolji nalaze sve dečje igračke.

Zato što su deca šarala po svoj papirologiji koju sutra mora da preda.

Zato što joj je dan prošao u brisanju slinaca rukavom dok satima ljulja bebu pokušavajući da se seti bar jedne uspavanke. Ne može, jer joj je mozak spržen.

Možda Vas zanima   Mislila sam da mi ćerka (11) ima anoreksiju, lekari su me ubeđivali da je TRUDNA: Onda smo saznali ZASTRAŠUJUĆU ISTINU o tome šta joj se dešava

Jer je danas ustala jako rano, o nju su se u prevozu češali smrdljivi nepoznati ljudi, a onda ju je šef jahao ceo dan. I ne onako kako bi ti večeras.

Zato što je napokon stvorila slobodnih 10 minuta koje je htela da iskoristi da napokon izdepilira pazuhe i prepone, ali onda je u kupatilo utrčao klinac koji je zahtevao da zna gde je tata, jer tatu voli više od nje.

Jer i dok ovo piše, u krilu joj sedi dete koje odbija da ode na spavanje.

Zato što sve ovo izaziva ogromnu glavobolju.

I tako će večeras njene poluobrijane noge i intimna zona otići u krevet i videćete se tek u sedam ujutro, kada se odmorila i spremna je da prođe kroz sve nabrojano još jednom.

Možda Vas zanima   I ONDA SE ŽALITE NA ŽULJEVE I BOL: Ovo su najčešće pogreške koje činite pri odabiru ljetne obuće

Sve ovo, naravno, pod uslovom da deca prespavaju noć. U suprotnom, ni sutra neće želeti da bude pipnuta.

(Izvor: zena.blic.rs)