HOROR U SRBIJI Roditelji namerno ostavili bebu da umre?! – My1ife

HOROR U SRBIJI Roditelji namerno ostavili bebu da umre?!

HOROR U SRBIJI Roditelji namerno ostavili bebu da umre?!

 

Policija u Knjaževcu lišila je slobode D.J. (33) i njegovu vnbračnu suprugu M.J. (28) zbog sumnje da su kršenjem porodičnih obaveza odgovorni za smrt njihove tromosečne bebe.

Istovremeno, njihovo dvoje dece, staro tri, odnosno dve godine povereno je centru za socijalni rad i, sa promrzlinama, prebačeno na Dečje odeljenje KBC u Nišu.

Kako saznajemo, roditelji su pozvali bolnicu i kazali im da njihova bebe odbija da jede. Rečeno im je da se hitno jave lekaru, koji je odmah video da je beba preminula. Obaveštena je policija, koja u njihovoj kući pronašla još dvoje dece, koja su se smrzavala.

Možda Vas zanima   U jednom trenutku je jeo grožđe, u sljedećem je uslijedila TRAGEDIJA: Da sam znala OVU STVAR sin bi mi danas bio živ Advertisement

– Čim smo obavešteni o događaju, preuzeli smo brigu o ostalo dvoje dee – kaže Snežana Nikolić, direktorica knjaževačog Centra za socijalni rad. – U toku je istraga, a naložena je i obdukcija tela preminule bebe, kako bi se tačno ustanovio uzrok smrti.

Ostalo dvoje dece je u lošem zdarvstvenom stanju i sa promrzlinama primljeno u KBC u Nišu, a sa njima se nalaze i radnici knjaževačkog Centra za socijalni rad.

(Izvor: blic.rs)

Preporučujemo Vam i ovo:

Možda Vas zanima   NISU ŽELELI DA GA PUSTE: Puna 2 sata ležali s mrtvom bebom, ali onda je doktor ušao i zatekao OVO!