Ima 70 godina a šokirala je svijet svojim izgledom! Prije 30 godina izbacila je samo jedan sastojak iz ishrane…

Ima 70 godina a šokirala je svijet svojim izgledom! Prije 30 godina izbacila je samo jedan sastojak iz ishrane…

Mnogo puta smo u našim člancima naveli važnost zdrave ishrane.  To nije bezazleno, jer ono što jedemo će uticati na naše zdravlje i fizički izgled također.

U raznim situacijama je bitno izbaciti šećere, tj ugljikohidrate, ipak trebate znati da se oni ne nalaze samo u slatkišima već i u ostalim namirnicama, hljebu i sl. Kada mijenjate režim ishrane i želite izbaciti šećer iz upotrebe, nije dovoljno da se odreknete slatkiša, nego i još namirnica.

Zato se dobro informišite šta jesti kada se pridržavate tog režima i naravno biće teško, ali ćete se navići. Mnoge osobe budu na ovo režimu zbog određenih problema sa crijevima ili nekim drugim.

Možda Vas zanima   Salmonela-najčešći trovač

Carolyn Hartz iz Austrije je mnogima uzor. Ona ima 7o godina, ali izgleda mnogo mlađe i vrlo je zdrava. Promoviše način ishrane bez šećera i potiče mnoge ljude da istraju u tom režimu. Vjerovali ili ne, ona se drži tog režima već 28 godina.

Poručuje nam da kontrolišemo šta jedemo i da istrajavamo u tome kako bismo bili zdravi. Ne mijemo se trovati raznim nepotrebnim vještačkim pićima, brzom hranom i sl. Ako s ezdravo hranimo, izgledat ćemo mnogo mlađe.

Preporučujemo Vam i ovo:

Možda Vas zanima   Moćne biljke za zdravlje prostate