Imala sam jezive GLAVOBOLJE, u predelu POTILJKA, a onda se ispostavilo da imam …

Imala sam jezive GLAVOBOLJE, u predelu POTILJKA, a onda se ispostavilo da imam …

Ova tinejdžerka imala je strašne migrene mesecima, ali joj niko nije verovao da je toliko boli glava. Na kraju su otkrili da pati od opakog tumora na mozgu

Petnaestogodišnja Amanda Dej se žalila na stravične glavobolje, pa joj je rečeno da je to od naglog rasta. Ipak, posle detaljnih analiza, doktori su otkrili da ima rak mozga.

Nećete verovati koje su vam šanse da dobijete rak!

Amanda Dej (18) je imala nesnosne glavobolje mesecima. Ponekad su bile toliko intenzivne da nije mogla da stoji na nogama, piše Daily Mail.

Možda Vas zanima   Roditelji su primetili da im se ćerka čudno smeje, a onda su saznali strašnu istinu!

Kada se obratila doktorima, rečeno joj je da su njene ozbiljne migrene, kao i bolovi u leđima posledica odrastanja.

Prve glavobolje Amanda je osetila u aprilu 2013. godine, a od tada one su se samo pogoršavale. Roditelji su tražili mišljenje različitih lekara, ali svi su bili složni u dijagnozi.

Jedino što su Dženi i Geri tada mogli da urade za svoju ćerku je da je pošalju kod fizioterapeuta, koji joj je prepisao vežbe za istezanje. Međuti, one su samo doprinosile da Amandino stanje bude još nepodnošljivije.

U junu 2013. drugarica je dovela Amandu iz škole pošto je pala.

– Najteže mi je bilo da objasnim majci kako mi se to dogodilo. Pokušavala sam da kažem koliko me bole leđa i da nisam mogla da se održim na nogama, ali ona mi nije poverovala. Niko nije mogao da zna kako mi je dok koračam u bolovima, a da bih to mogla da izvedem, morala sam da se hrabrim rečenicama: “Hodaj, Amanda! Možeš ti to, samo napred!” – seća se Amanda.

Možda Vas zanima   Beba danima plakala, a onda su joj skinuli čarape i ugledali HOROR

Čitaj dalje na strani 2

Strana 2