Iz čistog mira je pobegao od svoje porodice: Jezivu istinu o njemu saznali su nakon 23 godine

Foto: people.com

Iz čistog mira je pobegao od svoje porodice: Jezivu istinu o njemu saznali su nakon 23 godine

Nisu mogli da veruju.

Izgubiti voljenu osobu je najteža stvar na svetu. Ipak, izgubiti osobu bez spoznaje šta se sa njom desilo još je gore. Upravo to se desilo jednoj Amerikanki čiji je suprug iznenada nestao, a jezivi razlog njegovog nestanka je saznala 23 godine kasnije.

Linda i Ričard su bili tipičan srećni par. Svi oko njih su prepoznali njihovu ljubav, a takođe su imali tu sreću da nemaju nikakvih problema. Ričard i Linda su obožavali jedno drugo i niko nije sumnjao u njihov odnos.

– Bio je veoma spontan i veoma veseo! Bio je veoma spretan i uspešan i osoba sa kakvom je uvek bilo zabavno – rekla je Linda. Na kraju je par imao sve što je želeo – dobro plaćene poslove, dva sina i prelep dom.

Možda Vas zanima   BMW JE IŠAO 244 NA SAT: Nađa, Lejla i Ajla su bile unutra, SAD IH OPLAKUJE CEO REGION!

Međutim, sreća im je okrenua leđa 10. februara 1993. godine kada je Ričard nazvao Lindu i rekao joj da mu nije dobro i da mora u bolnicu. Linda mu je rekla da je sačeka kako bi ga otpratila u bolnicu. On ju je iz nekog čudnog razloga odbio. Ceo dan je provela zovući bolnice kako bi ustanovila gde se nalazi, i to je poslednji put da je ona videla i čula svog supruga.

Nastavak priče

Preporučujemo Vam i ovo:

Možda Vas zanima   Ono što je ova mala djevojčica htjela kupiti u apoteci rasplakalo je milione ljudi!