JEDNOSTAVNI PROJEKTI KOJI ĆE PREOBRAZITI VAŠ PROSTOR!

Iako nas “uradi sam” projekti najčešće jako vesele, ponekad nam je teško prionuti poslu. Iako su ideje fantastične, zbog kompliciranog procesa izrade i nedostatka vremena često odustanemo od realizacije. Zbog toga smo za vas pripremili jednu “uradi sam” poslasticu koja vam neće oduzeti puno vremena, a znatno će pridonijeti vizualnom dojmu vašeg životnog prostora!

Za izradu vam ne treba puno resursa – čavlići i konci, jedna drvena daska te malo ljepila i vode. Ostanite s nama, bit ćete oduševljeni!

1. Prva dekoracija koju vam predstavljamo dolazi u obliku srca! Ovaj će jednostavan i lijep dekorativni element u vaš dom unijeti jako puno topline. Dovoljno je da na drvenoj dasci skicirate srce, po skici nanižete čavle i povežete ih končićem u boji koja vam najviše odgovara. 

Možda Vas zanima   SAVJET : Ulijte u vodokotlić samo jedan sastojak i pustite vodu – Rezultatom ćete ostati iznenađeni !!!

Izvor: youtube/screenshot

2. Morate priznati da je rezultat fantastičan!

Izvor: youtube/screenshot

3. Zvjezdice su uvijek prekrasna ideja za ukrašavanje doma! Iako se najčešće mogu vidjeti u prosincu, u spavaće su sobe dobrodošle u bilo koje doba godine. Za ovaj jednostavni trik napravite sljedeće: pomješajte vodu i ljepilo da dobijete smjesu u koju možete namočiti končić u željenoj boji. Skicirajte zvjezdu na komadu papira:

Izvor: youtube/screenshot

4. Skicu prislonite na drvenu podlogu pa po njoj naredajte čavliće. Pazite da čavlići budu blago pribodeni na drvenu površinu jer ćete ih kasnije morati ukloniti s podloge. Oko njih omotajte končić koji ste prethodno namočili u mješavini vode i ljepila te pustite novonastalu zvjezdicu da se osuši. Za tridesetak minuta uklonite čavliće i vaša je zvjezda gotova:

Možda Vas zanima   KAKO ISKORISTITI ISTROŠENE AUTOMOBILSKE GUME

Izvor: youtube/screenshot

5. Zvjezdicama u raznim bojama možete dekorirati spavaće sobe i terase, a idealne su u kombinaciji sa zanimljivom rasvjetom: 

Izvor: youtube/screenshot

6. Na potpuno isti način kojim smo izradili srca i zvijezde možemo izraditi i dekoraciju u obliku teglice za cvijeće:

Izvor: youtube/screenshot

7. Pri izradi vodite računa da između končića i drvene podloge ostavite dovoljno prostora za cvijeće: 

Izvor: youtube/screenshot

Ako Vam se svidio ovaj članak, podijelite ga sa svojim prijateljima.

(Izvor:magishome.com)

 

Preporučujemo Vam i ovo:

Možda Vas zanima   Htjela sam pobacati sve STARE TEPSIJE, ali mi je komšinica rekla da ih ona stalno čisti ovom domaćom SMJESOM i da svaki put izgledaju kao NOVE!