Ljubav cvjeta: Rada Manojlović s dečkom ušla u 2018. godinu

Ljubav cvjeta: Rada Manojlović s dečkom ušla u 2018. godinu

Popularna srbijanska pjevačica Rada Manojlović iza sebe je ostavila još jednu uspješnu godinu. Pjevačica je u 2017. ostvarila sve želje, kupila je auto, objavila dva hita, a u vezi s Berkovićem nikad joj nije bilo ljepše.

Proteklih 12 mjeseci vrijedno je radila i gdje god da je nastupala, punila je klubove. Kupila je nov automobil i kao šlag na tortu mjesec dana pred kraj 2017. objavila je dva hita – “Pola dva” i “Dva promila”.  

“Ovo je zaista bila jedna od najboljih godina u mom životu. Imala sam mnogo posla. Obišla sam pola svijeta. Publika je uživala su u mojim pjesmama i nadam se da će tako biti i u narednoj godini”, optimistična je Manojlović, prenosi “Avaz“…

Možda Vas zanima   Ne dopustite da vas pravi budalom: Ovo je 10 očitih znakova da vas partner vara!

I u ljubavi su joj, kako kaže, cvjetale ruže. Ona i njen devet godina mlađi dečko Haris Berković uspjeli su da učvrste ljubav.

 

“Bilo je turbulentnih trenutaka, ali smo ih uspješno savladali. Sve smo podredili nama i našoj vezi. Prije nego što sam počela da se zabavljam s Harisom, bila sam sebična. Nije me interesovalo da li imamo nešto za jelo kod kuće. Sada mi je, čim se probudim, prvo na pameti da li je on gladan i šta mu se jede. O njemu brinem više nego o sebi. Ali i on se isto tako ponaša prema meni”, priča Rada.

Pjevačica, koja je prije Berkovića pet godina bila u vezi s Milanom Stankovićem i tri s Momirom Gajićem, kaže da je tek uz kolegu iz Bosne shvatila šta je prava ljubav.

Možda Vas zanima   Zablistale su na maturi kao tri bisera: Prelepe sestre Kapić su jedine trojke u ovom delu Bosne (FOTO)

“Te veze su bile lijepe, ali Lepa Brena mi je rekla da me nijedan od njih dvojice nije volio onako kako sam ja to očekivala i posljednje dvije godine se potpuno slažem s njom. Konačno imam muškarca koji me voli onako kako ja to želim odnosu i što su oni veoma uspješni”, kaže Rada.

Rada će odlazeću godinu pamtiti i po tome što je uspjela da riješi sve zdravstvene probleme.

“Zdravlje svima treba da bude na prvom mjestu. Meni je imunitet bio narušen. U novoj godini sebi želim kvalitetan san”, kroz osmijeh završava Rada.

Preporučujemo Vam i ovo:

Možda Vas zanima   PISMO MAJKE KOJE ĆE VAS ODUŠEVITI: “Kćeri, nikad ne trpi nepoštovanje”