Majka je čula vrisak lekara odmah posle porođaja! Prizor ih je ostavio bez reči! (VIDEO)

Majka je čula vrisak lekara odmah posle porođaja! Prizor ih je ostavio bez reči! (VIDEO)

Kada su Sara i Bil saznali da će dobiti blizance, bili su van sebe od sreće.

Međutim, sreća se brzo pretvorila u brigu kada su ljekari otkrili da su blizanci jednojajčani. To znači da su nastali dijeljenjem jedne jajne ćelije. S obzirom na Sarino zdravstveno stanje, ljekari su brinuli da postoji rizik od pobačaja.

Zbog njenog stanja i rizika, Sara je morala da ode u bolnicu 57 dana pre termina kada je bio planiran carski rez. Oni su već imali sina i nisu mogli da dočekaju da vide svoje kćerkice.

Djevojčice su rođene sa 46 sekunde razlike, a što je najvažnije – sve je proteklo u najboljem redu. Djevojčice su potpuno zdrave.

Možda Vas zanima   BALKAN U CRVENOM METEOALARMU! SUTRA STIŽE POTOP: Snažno nevreme zahvatiće Srbiju, A U OVIM DELOVIMA ĆE PRVO STIĆI!

Međutim, tokom porođaja se dogodilo nešto što je zbunilo čak i ljekare! Odmah nakon vađenja beba pri carskom rezu, prisustvovali su jednom vrlo neobičnom prizoru: djevojčice su se držale za ruke.

Majka se uspaničila jer je mislila da nešto nije u redu, ali su je doktori ubrzo smirili. Podigli su djevojčice tako da ona može da vidi obaj nevjerovatan prizor.

Od tada je prošlo 3 godine, a Dženi i Džilijan uživaju sa svojom porodicom. Njih dvije imaju potpuno različite karaktere, ali jedna stvar im je zajednička – i dalje obožavaju da se drže za ruke!

(Izvor: likemag.com)

Preporučujemo Vam i ovo:

Možda Vas zanima   Titov voz prkosi vremenu i sjeća na slavnu prošlost.