Mislila sam da imam savršen brak. A onda mi je muž priznao šta je na tavanu krio od mene

Džulija Beret (46) iz Engleske bila je srećnom braku Glenom (55) sve dok nije otkrila njegovu tajnu. Glen se, dok je ona mislila da radi, dopisivao sa ženom koju je upoznao na internetu. Zbog nje je ostavio svoju ženu sa četvoro dece.

Glen i Džulija su se upoznali 1986. godine. Ona je tada imala 17, a on 26 godina. Njihova veza je ubrzo postala ozbiljna i on ju je ubrzo zaprosio.

Njih dvoje su dobili četvoro dece i imali su idiličan brak sve dok ona, nakon 20 godina veze, nije otkrila šta on krije na tavanu koji je preuredila za njega i pretvorila u kućnu kancelariju.

– Posle nekog vremena počeo je da provodi previše vremena u svojoj novoj kancelariji. Rekao mi je da voli da odigra igricu kada završi sa svime i da se opusti, pa sam se smirila – kaže ona.

Ali kako je vreme prolazilo, on se na tavanu zadržavao sve duže.

Možda Vas zanima   Znate li koje se štetne tvari kriju u kozmetičkim proizvodima?

– Počeo je da zapostavlja porodicu, ali ja sam sebe ubeđivala da je to samo faza koja će ga proći i da ima previše posla. A onda sam se u martu 2006. vratila kući zatekla spremljenu večeru. Iznendila sam se, jer Glen nikad ranije nije kuvao. Ali sam odmah osetila da to nije romantični gest. Kada smo seli da jedemo, morala sam da ga pitam o čemu se radi. Tada mi je rekao da nije srećan, da već pet godina ne oseća ništa prema meni i da želi da me napusti – priča Džulija.

Ona ga je molila da još jednom razmisli, zbog dece, ali Glen je čvrsto odlučio da ode.

– Odmah sam počela da razmišljam o tome kako ću izdržati sama sa decom. Imala sam 38 godina. Nas dvoje smo bili zajedno dve decenije i u braku 15 godina. U narednih nekoliko nedelja usiljeno sam se osmehivala zbog dece. A onda sam dobila poruku od Glena u kojoj mi je rekao da je zbog posla napustio zemlju. Tada mi se probudila sumnja – kaže ona.

Možda Vas zanima   15 činjenica koje sigurno niste znali o Facebooku

Nije joj odgovorio gde je otišao i nekoliko nedelja nije dobila nikakve vesti od njega.

– Osećal sam se užasno. Trebao mi je neko da mi pomogne oko dece, nedostajao mi je čovek kojeg volim, a nisam imala pojma gde je. Tek posle nekoliko nedelja javio mi je da se vratio u Englesku. Tada mi je priznao da je bio u Brizbejnu, u Australiji. Upoznao je ženu na internetu i išao je da je vidi uživo. Ona je zajedno sa njim došla u Englesku. Bila sam razorena. Posle samo sedan nedelja on je našao drugu. Tada sam setila svih onih noći koje je proveo na tavanu. Sigurno je tada pričao sa njom – priča Džulija.

Neke vreme Džulija je bila sama, brinula je o deci i trudila se da ne razmišlja o tome što joj je muž radio iza leđa, na tavanu koji je uredila za njega.

Možda Vas zanima   Evo kojih 5 stvari muškarci odmah primijete kod žena!

Posle nekoliko godina upoznala je Pita (52) i od tada je sa njim.

– Glen je bio vidno ljubomoran kada je čuo da sam u vezi. Naročito zato što je njegova veza sa Australijankom potrajala samo šest meseci. Ali nije mi ga žao – on je celu svoju porodicu žrtvovao zbog žene koju čak nije ni upoznao. Trebalo mi je mnogo vremena da se oporavim od njegove izdaje, ali sada sam spremna da krenem dalje – kaže Džuli.

(Izvor: Zenablic.rs)