NE PUŠTAJTE GA NIKAD: Ovo su znakovi da pored sebe imate muškarca koji će vas voljeti zauvijek!

NE PUŠTAJTE GA NIKAD: Ovo su znakovi da pored sebe imate muškarca koji će vas voljeti zauvijek!

Veoma je bitno da odaberemo dobrog partnera za sebe, stoga uvijek gledajte da li će vam ta osoba odgovara za brak, djecu ili uopšte vezu. Nemojte se vezati za loše osobe i nasilnike, te bolesno ljubomorne osobe. Obratite pažnju na karakter jer s tim se trebate nositi, ljepota ne vrijedi ako osoba ima loš karakter.

Ovo su znakovi da ste našli pravog muškarca za sebe:

Voli provoditi vrijeme sa vama, neće vas ignorisati niti izbjegavati. Čak i kada je umoran, naći će vrijeme da vas barem nazove. Neće izmišljati bijedne razloge da vas izbjegne. Želi vas saslušati, a ne pričati samo o sebi. Poštuje vas i ne prisiljava na nešto što ste rekli da nećete.

Možda Vas zanima   Mama, živi mi još dugo, dugo…

Ima razmijevanja i ne brani vam da se družite sa svojim prijateljima i da posjećujete porodicu.. Nije posesivno ljubomoran i ne ucjenjuje vas i što je najbitnije nije nasilan. Normalno je biti malo ljubomoran, ali ako ljubomora prelazi sve granice, reagujte. Ne dozvolite sebi da vas neko muči, ne treba vam to.

Želi upoznati vašu porodicu i prijatelje. Ako muškarac nema namjeru upoznavati tako bitne osobe u vašem životu, nema namjeru s vama ništa ozbiljno i nešto definitivno nije uredu. Pa valjda i vi želite upoznati njegovo društvo i porodicu.

Ukoliko zna vašu porodicu i prijatelje, pravi muškarac će se željeti zbližiti i družiti s njima.

Planira određene stvari zajedno s vama, pa i budućnost. Pa, barem vam je nekad morao spomenuti brak ili djecu( ako ste dovoljno stari i ako ste već dugo u vezi).Zar možete biti s nekim preko 5 ili više godina, a da vam ni kroz šalu nije barem spomenuo takve stvari?

Možda Vas zanima   Kako ste spavali noćas? Ovo je prava istina o punom Mjesecu

Pomaže vam da ostvarite svoje ciljeve i da uspijete. Neće vas željeti sputavati samo zato što je on “muško” i želi dominaciju. To rade iskompleksirani, a takvi vam ne trebaju.

Pomagat će vam oko mnogo toga, neće gledati primitivne priče muški- ženski poslovi. Neće mu biti problem da vam nekada nešto i skuha i pomogne u kućanskim poslovima.

Ukoliko mu ukažete na određene stvari koje vam smetaju, trudit će se da ih popravi zbog vas.

Poklanjat će vam pažnju i barem uveseljavati sitnicama. Ne kažemo da treba konsatntno da vam kupuje poklone ili slične stvari, ali će vam dokazivati koliko ste bitni u tim nekim slatkim sitnicama.

Preporučujemo Vam i ovo:

Možda Vas zanima   Kako Bog djeluje u vašem životu, a toga niste ni svjesni?