NEVEROVATNA ISTINA: Ako činite dobro nekoj osobi, evo kako će vam se to vratiti

Žena je radila u velikoj tvornici mesa. Jednog dana, kada je završila svoju smjenu, otišla je u hladnjaču nešto provjeriti i u trenutku nepažnje vrata hladnjače su se zatvorila te je ostala zarobljena.

Premda je vikala i dozivala pomoć, nitko je nije čuo jer su svi već otišli kući, a hladnjača je bila izolirana, tako da nitko nije mogao čuti i da je bio u blizini. Ostala je u ovoj prehladnoj prostoriji te je znala da je osuđena na smrt ako bude morala dočekati jutro.

Nakon nekoliko sati ova djevojka već je bila skoro zamrznuta i opraštala se od života. Ipak, u jednom trenutku vrata je otvorio noćni čuvar i izvukao je iz hladnjače.

Možda Vas zanima   Beba je nasrnula na OGROMNOG psa! Zbog onog što se desilo, pašćete na pod od SMIJEHA!

Kada je kasnije pitala čuvara zašto je došao do hladnjače i otvorio vrata, iako to nikada nije njegova uobičajena rutina, on je objasnio: “Radim ovdje već 35 godina.

Na desetine zaposlenih svakog dana izlaze i ulaze, ali ti si jedna od rijetkih koja me svako jutro i svaku večer pozdravi. Mnogi me tretiraju kao da ne postojim.

Danas kada si došla rekla si mi “Dobro jutro, kako ste” i nasmijala se. Ali nakon radnog vremena shvatio sam da nisam čuo tvoje “Doviđenja, vidimo se sutra”. 

Te riječi me podsjete da sam osoba. Znao sam da nešto nedostaje i zato sam krenuo u potragu po tvornici. Tako sam te pronašao.

Možda Vas zanima   Možete li pogoditi ko je ovdje najmlađi? Vaš odgovor otkrit će da li spadate u posebnu grupu ljudi…

Postupajte prema ljudima s poštovanjem. I čuvar i čistačica su ljudi kao i vi. Cijenite ljude koji znaju govoriti s doktorom znanosti, ali i da budu ljubazni s nekim tko je u tom trenutku na nižoj poziciji. Nikad ne znate što će biti sutra.