Otkriveno ko stoji iza blokade Srbije zbog cene goriva?

Foto: RAS Srbija

Otkriveno ko stoji iza blokade Srbije zbog cene goriva?

Protest građana zbog poskupljenja goriva u petak je blokirao pola Srbije, tokom vikenda se nastavio u nekim gradovima, a od jutros je na kraće vreme zaustavio saobraćaj u nekim delovima Beograda, Novog Sada, Mladenovca i drugih mesta. Kako se piše po društvenim mrežama, nastavak je planiran za danas popodne, a svi se pitaju – ko je organizator?

Da li su u pitanju sami građani, koji se putem mreža dogovaraju i organizuju kao što je bio slučaj sa “Protestom protiv diktature”, a sve deluje kao da jeste to u pitanju, ili je, kao što Vučić, Vulin i ekipa tvrde, protest politički organizovan i iza svega stoje “strani plaćenici”, “izdajnici”, “ludaci”, “nezahvalnici”, “nasilnici” i ostali epiteti koje inače dobijaju ljudi koji nisu naklonjeni aktuelnoj vlasti. Rešenje misterije je stiglo neočekivano i to sa RTS-a.

Pročitajte:  Mladić je pozvao devojku u park i poklonio joj ogrlicu kao znak svoje ljubavi. Ono što su policajci sledećeg jutra pronašli u njegovom džepu užasnulo je ceo grad

Poslušajmo.

Možda Vas zanima   VIC DANA: Poenta dedine priče

Tako je, dobro ste čuli – srpski teniseri blokiraju soabraćaj! I tačno smo znali da nam je Janko Tipsarević nešto sumnjiv u poslednje vreme!

U nastavku pogledajte kompletan VIDEO klikom ispod

VIDEO