OVAKO ĆETE IZBRISATI SVOJ FEJSBUK PROFIL, ZAUVEK! Niko više neće moći da vidi šta je bilo na njemu! – My1ife

OVAKO ĆETE IZBRISATI SVOJ FEJSBUK PROFIL, ZAUVEK! Niko više neće moći da vidi šta je bilo na njemu!

OVAKO ĆETE IZBRISATI SVOJ FEJSBUK PROFIL, ZAUVEK! Niko više neće moći da vidi šta je bilo na njemu!

Ovo je kratak vodič o razlici između deaktiviranja i brisanja vašeg Fejsbuk naloga.

Deaktiviranje je uglavnom način koji odaberete ako želite privremeno da se distancirate od društvenih mreža.

Prema zvaničnim uputstvima Fejsbuka, deaktivacija znači:

– Možete aktivirati ponovo svoj nalog kad god poželite

– Ljudi neće moći da vide vašu vremensku liniju, ni vaš profil

– Neke informacije će ostati vidljive, kao što su poruke koje ste poslali drugim korisnicima

Brisanje profila je ozbiljniji proces jer on podrazumeva da vaš profil zauvek nestane sa Fejsbuka. Kada izbrišete svoj nalog to znači:

Možda Vas zanima   Kada nam roditelji ostare: Evo šta morate znati kako bi izbjegli da im povrijedite osjećanja!

– Ne možete vratiti pristup nakon što je nalog izbrisan

– Brisanje se dešava nekoliko dana od slanja zahteva, ako se u toku tih dana ponovo ulogujete, zahtev za brisanje profila će biti poništen

– Neke stvari nisu uskladištene na vašem nalogu. To znači da neki prijatelji mogu da imaju poruku od vas, čak i nakon što je vaš nalog izbrisan

Kako da obrišete vaš Fejsbuk nalog?

-Kliknite na strelicu u gornjem desnom uglu

-Otvorite “Security” podešavanja

-Kliknite na “Deactivate your account” i partite dalja uputstva

Ako želite da trajno uklonite nalog, treba da uradite sledeće:

-Kliknite na strelicu u gornjem desnom uglu a odmah zatim na “Settings”

Možda Vas zanima   Zaljubljujemo se u samo 3 osobe tokom našeg života, a kod svake je poseban razlog…

-Kliknite na “Download a copy of your Facebook data” (sigurno će vam nešto od ovoga biti potrebno)

-Pratite uputstva kako biste preuzeli arhivu

Kada završite sa preuzimanjem arhive, treba da uklonite veb sajtove i aplikacije koje koriste vaše Fejsbuk podatke za prijavljivanje.

-Otvorite “Settings” i kliknite na “Apps”, videćete sve sajtove i aplikacije koje su povezane sa vašim nalogom

-Kada mišem pređete preko neke stavke, pojaviće vam se “remove taster”. Kliknite na njega da biste potvrdili da želite da uklonite pristup aplikaciji

-Ponovite ovo na svim aplikacijama i servisima koji se nalaze na listi

Kada zavšite sa uklanjanjem aplikacija, sajtova i servisa, kliknite na “Help” i potražite “Delete account” opciju.

Možda Vas zanima   ZNATE LI KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU LJUBAVI I BRAKA? POUČNA PRIČA!

-Kliknite na “Delete my account” i potvrdite.

(Izvor: alo.rs)