Ovako je beba pozdravila svoju mamu na ultrazvuku

Ovako je beba pozdravila svoju mamu na ultrazvuku – slatkica Libby Vlasic iz SAD-a i njezin suprug Mathew godinama su pokušavali dobiti drugo dijete, i kada su već izgubili svaku nadu, ona je ostala trudna. Dobit će kćer…

U 20. tjednu trudnoće Libby Vlasic iz New Yorka u SAD-u otišla je na ultrazvuk i kasnije se nasmijala od srca kada je vidjela prizor – njezina kćer kao da je svojom malenom ručicom pozdravlja iz trbuha.  Prizor je bio posebno simpatičan i dirljiv jer su ona i njezin suprug Mathew pokušavali dobiti to dijete godinama. – Već smo skoro odustali od svake nade da ćemo imati drugo dijete, ali nekim čudom sam uspjela ponovno ostati trudna.

Možda Vas zanima   Naša djeca i filmovi koje moraju gledati

Na dan ultrazvuka nisam se osjećala baš najbolje pa nisam odmah shvatila što se dogodilo. Međutim, tehničar za skeniranje je bio vrlo uzbuđen i tek tada sam shvatila koliko je to posebno – ispričala je ova ponosna majka. Ovu fotografiju je objavila na Instagramu i ubrzo postala viralni hit. Mnogi mediji su odlučili pisati o ovom preslatkom prizoru. 

Preporučujemo Vam i ovo:

Možda Vas zanima   Napravite vašu šaku kao na slici i tako čuvajte nekoliko sekundi… Bićete nam zahvalni na ovome!