Ovako je beba pozdravila svoju mamu na ultrazvuku

Ovako je beba pozdravila svoju mamu na ultrazvuku – slatkica Libby Vlasic iz SAD-a i njezin suprug Mathew godinama su pokušavali dobiti drugo dijete, i kada su već izgubili svaku nadu, ona je ostala trudna. Dobit će kćer…

U 20. tjednu trudnoće Libby Vlasic iz New Yorka u SAD-u otišla je na ultrazvuk i kasnije se nasmijala od srca kada je vidjela prizor – njezina kćer kao da je svojom malenom ručicom pozdravlja iz trbuha.  Prizor je bio posebno simpatičan i dirljiv jer su ona i njezin suprug Mathew pokušavali dobiti to dijete godinama. – Već smo skoro odustali od svake nade da ćemo imati drugo dijete, ali nekim čudom sam uspjela ponovno ostati trudna.

Možda Vas zanima   Savjeti za bolji san

Na dan ultrazvuka nisam se osjećala baš najbolje pa nisam odmah shvatila što se dogodilo. Međutim, tehničar za skeniranje je bio vrlo uzbuđen i tek tada sam shvatila koliko je to posebno – ispričala je ova ponosna majka. Ovu fotografiju je objavila na Instagramu i ubrzo postala viralni hit. Mnogi mediji su odlučili pisati o ovom preslatkom prizoru. 

Preporučujemo Vam i ovo:

Možda Vas zanima   Mnogi se pitaju kakav je to najzdraviji doručak: Ovo je istina, da li će vas IZNENADITI?