Ovo doktori kriju od vas: POSLIJE PRVE ČAŠE OVOG SOKA počinje obnavljanje JETRE, a onda i cijelog tijela: Sok koji osvježava i liječi za samo 7 dana!

Ovo doktori kriju od vas: POSLIJE PRVE ČAŠE OVOG SOKA počinje obnavljanje JETRE, a onda i cijelog tijela: Sok koji osvježava i liječi za samo 7 dana!

Organ koji je zaslužan za cjelokupnu detoksikaciju u organizmu, kao i za sintezu proteina jeste jetra.

Zbog toga je naročito važna i mora se voditi računa da uvek bude zdrava i funkcionalna, jer upravo jetra čuva naše zdravlje i spriječava hepatične bolesti poput bolesti masne jetre.

Brojni prirodni lijekovi su prisutni već mnogo godina, ali danas vam otkrivamo kako da očistite i započnete proces obnavljanja jetre uz pomoć mente, biljke sa mnogobrojnim ljekovitim svojstvima, koja nam pomaže da poboljšamo funkciju jetre prirodnim putem.

Možda Vas zanima   Namažite noge ovim uljem: Više nikad nećete imati problema sa proširenim venama 

Ovaj recept pomaže detoksikacijom do te mere da poboljšava cjelokupno zdravlje!

Sirup protiv alergijskog kašlja: Stari porodični recept!

Sastojci: šaka listića mente, 1 limun, 1 pomorandža, 2 l vode.

Priprema: U lonac sipajte 2 l vode i šaku mentinih listova i kuvajte 5 minuta dok ne proključa. Zatim ostavite da odstoji.

Za to vrijeme iscijedite sok od limuna i pomorandže i sipajte ga u šolju uz kašiku rendane limunove kore (prethodno dobro očišćene). Po želji, zasladite sa dvije kašike meda.

Na kraju procijedite čaj od mente i pomiješajte sa sokom od limuna i pomorandže koji ste iscijedili.

Konzumirajte ovo svakodnevno u toku jedne nedjelje, a nakon toga napravite pauzu i konzumirajte kad god mislite da je potrebno, jer ne može da vam škodi.

Možda Vas zanima   ZA DVIJE MINUTE OČISTITE I ISPRAZNITE CRIJEVA: Pojedite kašiku domaće smjese!

Izvor: hranaizdravlje.net