Pas spasio život vlasniku koji je slomio vrat: Na najvećem minusu grijao ga tijelom 24 sata! (VIDEO)

Pas spasio život vlasniku koji je slomio vrat: Na najvećem minusu grijao ga tijelom 24 sata! (VIDEO)

Životinje su često bolje od nas ljudi, brojne situacije su to pokazale. Životinje su nam pravi prijatelji i ne trebamo se loše odnositi prema njima. Ukoliko im ne želite pomoći, nemojte ih ni dirati.

Imajte na umu da osobe koje ne vole životinje. Ne vole ni ljude. To je zaista tako. Životinje nam također znaju spasiti život, vjerovatno ste čuli za te brojne slučajeve. Ovo je jedan od njih.

Naime, čovjek iz Michigena je preživio zahvaljujući svome psu. Taj čovjek po imenu Bob je izašao po drva. Bilo je veoma hladno, bilo je možda preko -4.

Možda Vas zanima   Na svadbi je od gostiju tražio da ustanu svi oni koji imaju crvenu tačkicu na dnu tanjira, a onda je na bizaran način otkrio preljubu svoje buduće žene

Čovjek je pao, bilo je hladno i nije se mogao pomjeriti. Bio je vrlo lagano obučen. Nije znao šta će. Sreća pa  zlatni retriver po imenu Kelsey ostala uz njega i grijala ga čak 24 sata dok se neko ne pojavi. Lajala je i nije se odvajala od svog vlasnika.

Ujutru je komšija došao i odveo Boba u bolnicu. Temperatura tijela mu je zaista bila nisk i imao je sreće što je kuja bila tu uz njega. Da nje nije bilo da ga grije, umro bi.

Preporučujemo Vam i ovo:

Možda Vas zanima   Je li čistiti kuhinjsku spužvicu dobra ideja?