Počnite svoju sreću stavljati na prvo mjesto – 30 stvari koje trebate početi raditi ZA SEBE

Počnite svoju sreću stavljati na prvo mjesto – 30 stvari koje trebate početi raditi ZA SEBE

1. Počnite provoditi vrijeme s pravim ljudima. – To su ljudi s kojima uživate, koji vas ohrabruju da napredujete na zdrave i uzbudljive načine. Oni vas čine živima i ne samo da vas prihvaćaju onakvima kakvi jeste već također bezuvjetno prihvaćaju i utjelovljuju ono što želite postati.

2. Počnite se suočavati sa svojim problemima. – Nisu problemi to što vas određuje, već način na koji na njih reagirate. Problemi neće nestati dok nešto ne poduzmete. Napravite što možete, kad možete i priznajte si ono što ste napravili. Tajna leži u malim koracima koji vode u pravom smjeru, centimetar po centimetar. Ti se centimetri računaju i na duge staze se pretvaraju u metre i kilometre.

Možda Vas zanima   ZABOST ĆE VAM NOŽ U LEĐA KAD SE NAJMANJE NADATE: Ovi horoskopski znakovi su NAJGORI PRIJATELJI!

3. Počnite u pogledu svega biti iskreni sa sobom. – Budite iskreni u pogledu onoga što je ispravno i u pogledu onoga što je potrebno promijeniti. Budite iskreni u pogledu onoga što želite postići i što želite postati. Budite iskreni u pogledu svakog aspekta svog života, uvijek. Jer vi ste sami sebi jedina osoba na koju uvijek možete računati. Pronađite svoju dušu, svoju istinu, kako biste istinski znali tko ste. Kada jednom to napravite imat ćete bolje razumijevanje o tome gdje se sada nalazite i kako ste do tu došli, a bit ćete bolje opremljeni za osvještavanje onoga gdje želite ići i kako tamo stići.

4. Počnite svoju sreću stavljati na prvo mjesto. – Vaše su potrebe bitne. Ako dovoljno ne vrednujete sebe i ne zauzmete se za sebe, na taj način sebe i sabotirate. Zapamtite, moguće je brinuti se o svojim potrebama i ujedno se brinuti o ljudima oko sebe. Kada ispunite svoje potrebe, bit ćete daleko sposobniji pomoći onima kojima je vaša pomoć neophodna.

Možda Vas zanima   IZBACITE IH ODMAH IZ KUĆE: Ove tri stvari privlače nesreću i negativnu energiju

5. Počnite biti, istinski i ponosno, svoji. – Pokušavajući biti netko drugi za sobom povlači nestajanje jedinstvene osobe koja jeste. Prigrlite tu individuu u vama koja ima ideje, snagu i ljepotu kao nitko drugi. Budite najbolja verzija sebe, pod vašim uvjetima. Iznad svega, budite iskreni prema sebi i ako u nešto ne možete unijeti svoje srce, izađite iz toga.

Nastavak teksta na sledećoj strani 

Sledeća strana

Preporučujemo Vam i ovo:

Možda Vas zanima   NAJTEŽE JE ŽIVETI SA ISKRENOM ŽENOM: Zašto je najveći izazov veza sa ženom čistog i otvorenog srca