Pogledajte šta je majka koja se bavi striptizom uradila svojoj bebi kako bi mogla NASTUPATI!

Pogledajte šta je majka koja se bavi striptizom uradila svojoj bebi kako bi mogla NASTUPATI!

Striptizeta je uhapšena pod osnovanom sumnjom “zanemarivanje djeteta”, jer je ostavila svoju ćerku u kolima koja su direktno bila izložena suncu.

Kelsey McMurtry (24)  je pitala svoju drugaricu Summer Taylor (19) da joj pričuva ćerku dok ona nastupa u lokalnom striptiz klubu. Međutim, tinejdžerka je ostavila 14-omjesečnu djevojčicu u kolima sa podignutim prozorima i otišla da gleda nastup svoje prijateljice.

Zabrinuti prolaznici su brzo obavijestili policiju koja je ubrzo stigla i izvadila bebu iz  zagrijanog automobila. U zvaničnom izvještaju stoji da je dijete bilo zarobljeno u vozilu duže od trideset minuta.

U izvještaju još stoji da je temperatura vazduha vani bila 22 stepena a temperatura u kolima čak 41 stepen. Djevojčica je odmah prebačena u bolnicu na liječenje i ispitivanja.

Možda Vas zanima   ŠTA VI MISLITE O TOME? REZULTATI ISTRAŽIVANJA: LJUDI VIŠE VOLE PSE NEGO DRUGE LJUDE

Njena mama je prvo dala lažne podatke policiji, nije imala vozačku dozvolu i odmah je zadržana u pritvoru, dok je njenoj mlađoj prijateljici napisana kazna od 10.000 dolara i čeka ih suđenje.

Koliko samo nemarnosti mora biti da bi neko ostavio dijete ili životinju u zatvorenom u automobilu misleći da je ono sigurno… Tužno je što se ovakve stvari dešavaju vrlo često.

Preporučujemo Vam i ovo:

Možda Vas zanima   VRŠNJACI SU JOJ PROSULI LJEPAK PO KOSI. OSVETILA SE NA NAJNEVJEROVATNIJI NAČIN. BRAVO!