POLICIJA JE ZAUSTAVILA AUTOBUS KOD VALJEVA: Pozvali su kolege, rekli su ženi da se skine i tada počinje drama

POLICIJA JE ZAUSTAVILA AUTOBUS KOD VALJEVA: Pozvali su kolege, rekli su ženi da se skine i tada počinje drama

Policija je zaustavila autobus kod Valjevai izvukla jednu ženu napolje. Rekli su joj da se skine, i pozvali kolege.

Tada je počela drama.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva osumnjicenoj je odredeno zadržavanje do 48 sati.

Pripadnici policije u Valjevu zaplenili su više od kilogram heroina i uhapsili V.A. (43) iz okoline Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je pocinila krivicno delo neovlašcena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je danas MUP.

Policija je, nakon višemesecnog operativnog rada, na ulazu u Valjevu zaustavila autobus koji saobraca na relaciji Zvornik – Beograd. U grudnjaku i oko struka putnice autobusa, koja je pregledana u službenim prostorijama, pronadena su dva pakovanja u obliku kaiša, sa 1.058,91 gram praha za koji se sumnja da je heroin.

Možda Vas zanima   Penzioner iz Kanade objavio oglas u kojem nudi posao: Ponuda je mnogo, plata je odlična, ali moraju da se zasuku rukavi

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva osumnjicenoj je odredeno zadržavanje do 48 sati nakon cega ce, uz krivicnu prijavu, biti sprovedena tužiocu u Valjevu, navedeno je u saopštenju.

Kako nezvanicno saznajemo gospoda je od ranije bila poznata policiji, bila je pod pratnjom policije par dana pre nego što su je organi reda uhvatili, u Valjevu gospodu V.A znaju isto kao i KRIMI DAMA, zbog svoje istorije koje se zna o njoj.

Preporučujemo Vam i ovo:

Možda Vas zanima   Majka je prodala krevetac sina koji je preminuo pre porođaja – nedelju dana kasnije kupac se vratio s iznenađenjem!