Restoran zabranio ulazak deci: “Poslujemo bolje nego ikada”

Restoran zabranio ulazak deci: “Poslujemo bolje nego ikada”

 

Restoran Flynn’s u malom Australijskom gradu Yungaburra u Queenslandu došao je na naslovnice magazina kad je vlasnik i glavni kuhar Liam Flynn zabranio ulazak djeci mlađoj od sedam godina.

Njegovoj odluci kumovala je prepirka s roditeljima dvogodišnjaka koji nije prestao vrištati tijekom ručka u njegovom restoranu.

Nakon što je došao do roditelja i predložio im da dijete izvedu malo van da se smiri, obitelj njegov prijedlog nije najbolje podnijela. Majka dječaka rekla mu je da odjebe, a potom se cijela obitelj skupila i otišla kući, piše Index.hr.

Flynn je nakon kratkog razmatranja odlučio na Facebook stranici restorana objaviti da će zabraniti ulazak djeci mlađoj od sedam godina, dodajući da je reakcija gostiju na vrišteće bebe bila isključivo negativna. 

Možda Vas zanima   Kako vam običan novčić može pomoći tokom prirodnih katastrofa?

Predložio je roditeljima “da naprave sebi uslugu i unajme dadilju”. Njegova objava brzo se proširila po društvenim mrežama. Jedni su ga hvalili, ističući da ni oni ne žele jesti pored nekog čija beba ne prestaje vrištati, dok su drugi isticali da je Flynn licemjeran jer je zabranio ulazak djeci, ali ne i psima koji pak njima smetaju.

Prvog vikenda nakon njegove odluke o zabrani, promet je bio najbolji u 14 godina otkako je restoran otvoren.

U Intervjuu za Business Insider Flyn je rekao da je njegova odluka bila dobra za posao jer sad ljudi “puno troše, piju dobra vina i troše još više”. “Imali smo nekoliko mama i roditelja koji smatraju da je to direktna diskriminacija, ali uglavnom su pozitivne reakcije. Dobio sam mnogo podrške i mnogo roditelja nam je prišlo govoreći da je to dobra stvar”, dodao je.

Možda Vas zanima   PRAVA ISTINA O POMERANJU SATA: Pogledajte kako će SAT SNA VIŠE večeras ZAISTA uticati na vaše telo

(Izvor: index.hr)