Trebate TAXI,provozajte se najbržim

U želji da budu konkurentni, taksi prevoznici širom Evrope posežu za ekstremnim marketinškim mjerama, a posljednja u nizu uključuje Lamborghini.

Kompanija Handsome Cabs iz Lincolna u Velikoj Britaniji će tako kroz nekoliko sedmica u svoju flotu uvrstiti Lamborghinijev bolid. Iako se radi o coupeu s dva sjedala koji baš i nije pojam komfora ovakav potez je naišao na odobravanje javnosti, a interes za taxi usluge je zasigurno skočio. Zaboravite na neugledne bijele limuzine, Lamborghinijeva zvijer je definitivno prvi izbor usluge plaćenog prevoza i vjerojatno jedini način da se ikada provozate u bolidu ovakvog kalibra. Automobil će biti u ponudi standardnog taksi prevoza, a nudiće se i za najam povodom specijalnih prilika kao što su vjenčanja i maturske zabave, javlja britanski Sun. “Mislili smo da će to biti nešto posve novo. Ideja je stara oko godinu dana i od tada radimo na njenom provođenju. To će nam pomoći da se istaknemo u konkurenciji. Pretpostavljam kako će uslugu prevoza u Lamborghiniju najčešće koristiti učenici za maturalne zabave, ali i poslovni ljudi koji idu na sastanke”, rekao je Džon Bišop, šef taksi firme

Možda Vas zanima   Najpopularnije dijete: DASH dijeta

Srebrni Huracan je sposoban ubrzati do 100 km/h za 3,2 sekunde, a maksimalna brzina je preko 325 km/h. Novi košta oko 200.000 evra.

Cijena usluge zasad nije formirana, a Lamborghini će na prvi zadatak izaći za nešto više od mjesec dana.

 

 

 

Preporučujemo Vam i ovo:

Možda Vas zanima   NAJLEPŠA LJUBAVNA PRIČA Bili smo zajedno u inkubatoru, a sad se venčavamo!