Tretman ljepote kojem se mnoge poznate ličnosti podvrgavaju, a ne žele da znate pravu istinu…

Tretman ljepote kojem se mnoge poznate ličnosti podvrgavaju, a ne žele da znate pravu istinu…

Poznate ličnosti će se podvrgavati brojnim tretmanima, a ovaj tretman je jedan od najčešćih. Nije nimalo jeftin, a evo o čemu se radi:

Mnoge osobe se odluče na implante zuba. Većina poznatih uradi te zube tako da izgledaju baš bijelo. Ipak, bolje je da ne budu baš tako prebijeli, već da izgledaju prirodnije.

Ugrađivanje zubnih implanta bi se trebalo raditi kada postoji zaista velika potreba za tim. Kada npr. imate loše zube ili vam oni ispadaju. Nije potrebno da da ovaj tretman rade iz hobija.

Ovaj tretman nije nimalo lagan, a ni jeftin. Čak je bolan i dugo traje, a cijena mu je čak 2000 i više dolara. Mnoge poznate ličnosti se podvrgavaju ovoj metodi zato što imaju finansijskih mogućnosti, a žele da im zubi izgledaju previše bijelo.

Možda Vas zanima   Na kraju mjeseca svjedočit ćemo najčudnijoj pojavi koja se nije desila zadnjih 150 godina!

Kako god, nema potrebe da svoje zdrave zube zamjenjujete ovim. Pokvareni se daju popraviti, a izbjeliti ih možete na druge načine.

Zubar vam može skidati kamenac, a izbjeliti možete i kokosovim uljem. Samo nanesite na zube i mućkajte, potom isperite. To radite neko vrijeme i primjetit ćete pozitivne rezultate.

Preporučujemo Vam i ovo:

Možda Vas zanima   Dokažite da imate oko sokolovo: Možete li pronaći 3 bubamare i 3 dječija lica među zrnima kafe?