Uklonite tamne mrlje sa vašeg vrata, pazuha i prepona za uz ovaj prirodni RECEPT!

Uklonite tamne mrlje sa vašeg vrata, pazuha i prepona za uz ovaj prirodni RECEPT!

Vjerovatno vas iritira to što su vam nekada koljena, laktovi, pazusi i vrat tamni. Perete se, ali jednostvano i dalje ostaje tamno. Ovdje vam nudimo rješenja, prirodna. Nakon primjene primjetit ćete da će te tamne mrlje nestati.

  • 1 kašika maslinovog ulja
  • 1 kašika sode bikarbone

Pomiješajte ove sastojke dok ne dobijete finu smjesu koju ćete nanijeti na tamna područja i ostaviti da djeluje 20 minuta. Potom isperite hladnijom vodom.

Drugi recept

  • Limun
  • Bijela glina
  • Mlijeko

Ove sastojke pomiješajte u zdjelu i nanesite na područja 15 minuta. potom isperite hladnijom vodom. Tretman raditi 2-3 puta sedmično radi postizanja željenih rezultata.

Možda Vas zanima   Mješavina 2 sastojka iz kuhinje vraća kosi prirodnu boju i briše sijede! (RECEPT)

Nakon primjene jednog od ova dva recepta, bićete zadovoljni. Ipak, ne trebate se brinuti oko tih tamnih područja jer svako ima brigu oko toga. Ipak, da se riješiti.

Ono što ćemo vas savjetovati jeste da ne koristite dezodoranse jer oni upravo uništavaju vašu kožu, stvaraju tamne mrlje na pazuhu i pred toga potiču razvoj raka dojke. S

toga kupujte proizvode na kojima je naglašeno da ne sadrže aluminij ili ostale teške metale koji mogu biti vrlo opasni. Ili još bolje, koristite sodu bikarbonu umjesto tih dezodoransa. Ona će vam pomoći još i da skinete i one najteže mrlje na odjeći i sl.

Izvor: megagiga

Preporučujemo Vam i ovo:

Možda Vas zanima   NEVJEROVATAN UČINAK: Ovaj recept će učiniti da izgubite 80% sala sa vašeg trbuha!