Uradio 58 plastičnih operacija kako bi izgledao kao lutka Ken, a evo kako je izgledao prije operacija… (FOTO)

Uradio 58 plastičnih operacija kako bi izgledao kao lutka Ken, a evo kako je izgledao prije operacija… (FOTO)

Neke osobe će jednostavno uraditi lude stvari kako bi postale poznate. Pretjerat će sa hirurškim zahvatima i od sebe napraviti nakaze. Ovo je još jedan takav primjer.

Radi se o brazilcu po imenu Rodrigo Alves, koji je poznat kao lutka Ken. Kada pogledate slike shvatit ćete zašto ga tako nazivaju. On je, vjerovali ili ne, uradio toliko zahvata da bi izgledao kao ova lutka. Bolesno, zar ne?

On je uradio čak 58 operacija, a prvu je uradio sa samo 17 godina. Radio je liposukcije. zatezanje lica, operisao nos i još mnogo toga.

Možda Vas zanima   NIKO JOJ NIJE VJEROVAO ŠTA PAS RADI S NJEZINOM BEBOM. UZELA JE KAMERU I SNIMILA OVO!

Nevjerovatno je da je na sve to potrošio ukupno 588,000 dolara. Zamislite samo to. Šta je sve mogao postići u životu s tim novcem, a on se odlučio na nešto ovakvo.

Umjesto da ulažu druge stvari, oni postati poznati, pa prave nakaze od sebe. Ako već želite da uradite neku estetsku operaciju, onda to uradite umjereno. Ne pravite od sebe strašila.

Ovdje možete vidjeti kako je on izgledao prije svih tih operacija. On kaže da je uvijek bio nesiguran u svoj izgled jer su ga vršnjaci vrijeđali i zlostavljali.

Preporučujemo Vam i ovo:

Možda Vas zanima   Slikao je djevojku pored novog auta, ali zbog jednog detalja slika je postala hit na internetu (Foto)