Uzeo je malo soli, upaljač i slamčicu i sa čašom vode URADIO OVO: Kad vidite rezultat, ZAHVALJIVAĆETE NAM SE CELO LETO

FOTO: MYST1PRODUCTIONS / YOUTUBE

Uzeo je malo soli, upaljač i slamčicu i sa čašom vode URADIO OVO: Kad vidite rezultat, ZAHVALJIVAĆETE NAM SE CELO LETO

Leto je vreme kada mnogima nedostaje mesta u zamrzivaču ili vremena da se voda zamrzne. Ali, kada vam zatreba led brzo, imamo super rešenje. I ne može biti jednostavnije.

Flašu sa vodom, na primer, možete brzo da zaledite pomoću jednostavnog trika i da je potom upotrebite tako da održi druge namirnice ili flaše s pićem hladnim u ručnom frižideru.

Sve što vam je potrebno jesu voda, malo soli, slamčica i upaljač. Kreator videa tvrdi da je dovoljno napuniti čašu vodom, staviti malo soli, uzeti slamku koju ćete s jedne strane začepiti prstom, a s druge zagrejati upaljačem. Potom bi slamku trebalo da stavite u vodu, držite pet sekundi i izvučete, a voda će se pretvoriti u led.

Možda Vas zanima   Majka je prodala krevetac sina koji je preminuo pre porođaja – nedelju dana kasnije kupac se vratio s iznenađenjem!

Jasno vam je da ovako dobijen led ne možete da rastvarate u piću i pijete, ali možete ga koristiti na brojne druge načine. Jedna od ideja koja nama odmah pada na pamet jeste da napunite kantu vodom, zaledite je na prikazan način i na nju poređate limenke i flaše s pićem i svežim voćem kako bi ostalo hladno dovoljno dugo do konzumacije kada ste negde na otvorenom.

Ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo da ovaj trik radi jer izgleda previše dobro da bi bio istinit, ali ako ste radoznali, isprobajte ga po uputstvima iz videa, pa nam javite!

(Izvor: zena.blic.rs)

Preporučujemo Vam i ovo:

Možda Vas zanima   11 znakova da u blizini imate ljude koji GUŠE vašu sreću