Ljubav. Ako ste u vezi, dok Venera prolazi kroz znak Lava i vaše polje braka i partnerstava, imate povoljne uslove da uživate u zajedničkim trenucima uz voljenu osobu i ostvarite najljepše želje u ljubavi. U tome će vam značajnu pomoć pružiti sekstil Venere sa Jupiterom 15. septembra. Iznenadite partnera putovanjem na egzotičnu destinaciju. Odlično ćete se provesti. Drugu polovinu septembra ćete najbolje iskoristiti ako se posvetite zajedničkim ciljevima. Znaćete kako da voljenu osobu pokrenete i ulijete joj podršku i dobro raspoloženje. Iskoristite vrijeme za više zajedničke zabave i aktivnosti u kojima oboje uživate. Važno je da slobodno vrijeme provodite tako što ćete jedno drugom pružati podršku za nova životna ostvarenja. Ako ste slobodni, susret sa osobom sa kojom ste ranije bili u emotivnoj vezi probudiće nekadašnje simpatije i navešće vas da razmislite o tome da li bi bilo dobro da joj pružite novu šansu. Iz kraćeg razgovora tokom susreta ćete lako zaključiti da je vaša bivša simpatija zainteresovana i dalje za vas. Savjet je da dobro razmislite i da ne žurite. Ono što je u prošlosti dovelo do razilaska i dalje je negdje prisutno kao potencijalna prijetnja. Ne očekujte previše da se ne biste razočarali.

Možda Vas zanima   Svakog mjeseca sam bila u dugovima DO GUŠE: A onda sam uvela PRAVILO 3 DANA i po prvi put platu nisam čekala kao ozebla sunce

Zdravlje. Potrebno je da viša pažnje obratite svom zdravlju, jer će biti promjenjivo i ojsetljivo. Vaš imunitet će biti u padu. Kako biste izbjegli zdravstvene tegobe, potrebno je da poradite na fizičkoj kondiciji i da izbjegavate ono što kod vas izaziva stres. Više odmarajte i praktikujte sistem lakših fizičkih vježbi i šetnju na čistom vazduhu. To će pozitivno uticati na vas.

Izvor: Astrologija