ZAOBIĐITE IH: 12 tipova muškaraca sa kojima je veza osuđena na propast – My1ife

ZAOBIĐITE IH: 12 tipova muškaraca sa kojima je veza osuđena na propast

Sa njima nikada nećete biti srećne.

Nesigurni muškarci kao i kontrol-frikovi nisu sposobni da ostvare zdravu ljubavnu vezu zato što svoje potrebe stavljaju na prvo mesto pa je takve najbolje izbegavati…

Stalno kašnjenje, nedostatak ambicije ili kontrolisanje svakog pokreta jasni su znakovi da to nije idealan partner. Početna zaljubljenost sprečava nas da vidimo stvari kakve zapravo jesu, ali s vremenom će samo biti gore. Takve tipove muškaraca treba izbegavati, istaknuo je američki stručnjak za veze, Džošua Pompi.

1. Komotni tip

Na početku veze komotni tip više voli da ostaje kod kuće i druži se s vama, a najveći domet mu je odlazak u bioskop. Iako vam to može goditi, s vremenom takvo ponašanje postaje zamorno. Njemu se sviđaju stvari kakve jesu, a zajednički hobiji i aktivnosti ga ne zanimaju. Ali da bi veza napredovala treba se razvija, a ne da stagnira.

2. On u ženi traži sluškinju

Ovaj tip muškarca u ženi ne vidi partnerku već sluškinju. On traži nekoga ko će mu prati suđe i pospremati donje rublje nakon što se iselio iz roditeljskog doma. Partnerku tretira kao zamenu za majku koja ispunjava sve njegove želje. Da bi veza opstala, partneri podjednako treba da obavljaju svoj deo posla, a ne da svoje obaveze prebacuju na drugog.

Možda Vas zanima   Dugogodišnja prijateljstva su bolja za zdravlje od lijekova

3. Cicija

Cicija je toliko opsednut novcem da čak i kod udvaranja broji svaki dinar. Iako je sasvim u redu biti štedljiv, preterivanje i “zaboravljanje” novčanika nije nimalo privlačno. Muškarce koji radije troše tuđi novac treba izbegavati u širokom luku.

4. U životu mu je najvažniji sport

Sasvim je u redu povremeno pogledati fudbalsku utakmicu, ali problem je ako se vaš ceo svet vrti oko toga, a veza pati. Takav tip muškarca nikada ne želi da razgovara o ozbiljnim stvarima i stavi vas na prvo mesto, a njegov ležeran pristup očitava se i u poslovnom smislu. Neambiciozan je, a u životu mu je najvažnije druženje s prijateljima.

5. Neoromantičar

Ovaj je tip na početku vrlo romantičan i inovativan, no njegov entuzijazam brzo splasne. To je pokazatelj kakav će biti i ubuduće, a sama činjenica da se ne trudi na početku veze ne sluti na dobro. Svojim pristupom pokazuje da je spreman da se potrudi tek toliko da vas osvoji, ali ne i da vas zadrži.

Možda Vas zanima   Zbog zapuštenog izgleda i djeca su je se stidjela… Kada su je stilisti sredili izgleda kao druga osoba! (Video)

6. Seks mu služi kao izgovor

Veza se nakon prvog seksa menja, a muškarci neretko misle kako su svojim ljubavničkim veštinama žene u potpunosti zadovoljili. Oni to koriste kao izgovor, odnosno misle ako su dobri u krevetu da ne treba da se trude na drugim poljima života.

7. Lenština

Iako na početku veze šarmira svojim ambicijama, s vremenom se one pretvore samo u puste snove, pa ovakav tip muškarca često traži novac od svoje partnerke. Ne razmišlja o novom ili boljem poslu, ali na vama je da jasno pokažete kako ne nameravate da izdržavate radno sposobnog muškarca.

8. Sebičnjak

On se ne javlja na mobilni, tvrdi da nije čuo ili je jednostavno zaboravio. Ali ako takvo ponašanje postane praksa znači da vas jednostavno ne poštuje. On želi da vi trčite za njim, a njegovo nejavljanje daje mu osećaj nadmoći.

9. Živi s roditeljima i ne želi da odraste

Život s roditeljima je prihvatljiv ako sebi ne možete priuštiti svoj stan, ali ako vaš partner ima te mogućnosti, vreme je da odraste. Njemu se sviđa što nema velikih obaveza, spremljen ručak i ispeglana odeća jer je tako produžio detinjstvo.

Možda Vas zanima   Poštujte svoje roditelje u starosti: Srceparajuća priča koja će vas rasplakati!

0. Kontrol-frik

Za razliku od sebičnjaka koji se ne javlja, kontrol-frik stalno prati svoju partnerku. On želi da kontroliše svaki njen pokret, izbor prijatelja pa čak i posao. Izuzetno je ljubomoran i nesiguran u sebe, a kontrola mu podiže samopouzdanje.

11. Nesiguran

Jedan dan želi vezu, drugi porodicu, a treći već nije siguran da je vaša veza ono pravo. Ovaj tip muškarac žele sve navedeno, samo ne s vama, a za to vreme se zabavlja.

12. On ne voli vaše prijatelje

Vaš partner ne treba nužno da se odlično slaže s vašim prijateljicama, ali nije poželjno ni da ih blati. Ali ovaj ih tip jednostavno ne voli i ne trudi se da to sakrije, a najgore od svega je da od vas traži da prestanete da se s njima družite.